Prvi Karlovački

Ljubo Jurčić. “Naša lista je vjerojatno najjača što se tiče iskustva i obrazovanja”

11.05.2019

Izbori

Stranka rada i solidarnosti Milan Bandić 365 organizirala je danas na karlovačkom Korzu predstavljanje kandidata na listi stranke za izbore za Europski parlament i druženje s građanima

Stranka rada i solidarnosti Milan Bandić 365 organizirala je danas na karlovačkom Korzu predstavljanje kandidata na listi stranke za izbore za Europski parlament i druženje s građanima. Potpredsjednica stranke Ana Stavljenić Rukavina istaknula je da je tek počela kampanja u Karlovačkoj županiji.

-Kampanja na području Karlovačke županije počela je jučer zanimljivim predavanjem Krešimira Rogine u Knjižnici za mlade. Šteta što nije bilo više ljudi. Danas smo se družili s građanima u Dugoj Resi i Karlovcu. Ovdje na karlovačkom Korzu imamo štand, a naša kandidatkinja Irena Cajner Mraović družila se s građanima na Proljetnim promenadama, Zadovoljni smo interesom građana, rekla je Ana Stavljenić Rukavina.

Predstavljanju u Karlovcu prisustvovao je i četvrti na listi kandidata Ljubo Jurčić.

-Naša je lista vjerojatno najjača, što se tiče iskustva i obrazovanja i što se tiče akademskih titula. To su ljudi koji nisu fokusirani isključivo na politiku, nego imaju potrebu da se bave društvenim aktivnostima za društveno dobro. Većina nas cijeli život se fokusirala na konkretne poslove. Ja sam dvadeset godina radio u tvornici i 40 godina predavao na fakultetu, kazao je Jurčić.

Druženju s građanima prisustvovala je i predsjednica Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Karlovačke županije Marina Kolaković. (b.o.)