Priopćenje kandidatkinje za ozaljsku gradonačelnicu Lidije Bošnjak

Lidija Bošnjak: Moja vizija Ozlja je Ozalj Grad mladih, Grad jakih poduzetnika, poljoprivrednika, ali prije svega Grad zadovoljnih ljudi

VIŠE IZ RUBRIKE

  Priopćenje donosimo u cjelosti.

  Poštovane sugrađanke i sugrađani,

  koristim priliku da se zahvalim svima Vama koji vjerujete u mene i moj Program, koji ste mi iskazali podršku i prepoznali moju energiju i motivaciju za rad u interesu Ozlja, entuzijazam, ali i svijest o tome da napredak dolazi kroz naporan rad.

  Kroz cijelu kampanju isticala sam da bez mladih nema budućnosti, koliko mi je bitno ulaganje u mlade i koliko sam ponosna na suradnju i potpore kojima im pružamo dodatni poticaj da ostanu živjeti i raditi u Ozlju.

  Izuzetno mi je važno stvoriti jednake preduvjete za ravnomjerni razvoj svih mjesnih odbora što znači osiguranje osnovnih komunalnih uvjeta za sve građane.

  Moja vizija Ozlja je Ozalj Grad mladih, Grad jakih poduzetnika, poljoprivrednika, ali prije svega Grad zadovoljnih ljudi!

  U ovu kandidaturu ušla sam odgovorno i hrabro, sa velikom voljom da svojim dugogodišnjim iskustvom u radu gradske uprave i stečenim znanjem još više doprinesem razvoju ozaljskog kraja, i da samo nastavim sa započetim projektima.

  Svjesna sam kako uz dobru komunikaciju sa građanima, uz međusobno uvažavanje i partnerski odnos sa svima, možemo svi zajedno naš Ozalj učiniti još ljepšim i ugodnijim mjestom za život.

  I zato ovim putem, pozivam sve građane da 30. svibnja, iziđu na izbore, zaokruže broj 1 i time daju svoj glas meni, Lidiji Bošnjak, za gradonačelnicu grada Ozlja.

  Lidija Bošnjak