Prvi Karlovački

Koncert Ivane Galić i Midwater Gospel Quartet-a te predstava Teatra Kerekesh večeras u Zorin domu

Autor: Ksenija Begović

07.07.2022

Vijesti

Zbog najavljene kiše u večernjim satima koncert i predstava u sklopu KAKAFE-a iz Glazbenog paviljona i Šanca bit će preseljeni Zorin dom

Zbog najavljene kiše u večernjim satima koncert i predstava u sklopu KAKAFE-a iz Glazbenog paviljona i Šanca bit će preseljeni Zorin dom.
Koncert Ivane Galić i Midwater Gospel Quartet „I BELIEVE – Mahalia Jackson Story“ koji je trebao biti u Glazbenom paviljonu počinje u 19:30 sati u bočnoj dvorani gradskog kazališta i za koncert ne treba ulaznica, obavijestili su iz Zorin doma.
„I BELIEVE – Mahalia Jackson Story“ naziv je programa izvornog američkog crnačkog gospela osmišljenog 2017. godine. Posjetitelji će moći „osjetiti“ dašak gospela, autentičnog izvornog američkog žanra te priču o nastanku gospela kao i o životu velike Mahalie Jackson.
Predstava Kerekesh Teatra „Susjedi“ koja je trebala biti na igralištu „Šanac“, počinje u 21 sat u dvorani Zorin doma i za predstavu je potrebna ulaznica. Besplatne ulaznice mogu se podignuti na blagajni kazališta sat vremena prije početka programa. Iz Zorin doma napominju da nema rezervacija.
Predstava u režiji Ljubomira Kerekeša dovodi na kazališne daske najpoznatije susjede i pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.