Prvi Karlovački

Koalicija AUZ/HSU zahvalila svojim biračima i pozvala ih da u drugom krugu izbora podrže Mandića i Furdek Hajdin

Autor: Marta Marinović

18.05.2021

Izbori

Nakon završenih nedjeljnih izbora i prvog kruga za gradonačelnika Karlovca i župana Karlovačke županije, koalicija AUZ i HSU zahvalila je svojim biračima i pozvala ih da svoje povjerenje u drugom krugu izbora daju Mandiću i Furdek Hajdin:

-Ovim putem želimo zahvaliti svim biračima koji su svoj glas i povjerenje dali našoj koaliciji AUZ/HSU na izborima za Gradsko vijeće Grada Karlovca i Županijsku skupštinu Karlovačke županije.

Iako nismo uspjeli prikupiti dovoljnu potporu da se naš glas čuje i u Županijskoj skupštini, putem vijećnika u Gradskom vijeću zalagat ćemo se za prava umirovljenika i poboljšanje kvalitete njihova života.

U dosadašnjem radu niti jedna oporbena stranka ili koalicija nije nas kontaktirala i bila zainteresirana za suradnju i potporu našem izborom programu, kao niti za programe koje provodimo sa umirovljenicima i osobama treće životne dobi.

S druge strane, gradonačelnik Damir Mandić, kao i županica Martina Furdek Hajdin kontinuirano su sa svojim suradnicima radili na poboljšanju kvalitete života umirovljenika, te podupirali aktivnosti koje provodimo.

Ovim putem pozivamo naše članove i birače koji su na izborima podržali Koaliciju AUZ / HSU da svoje povjerenje na izborima 30. svibnja 2021. poklone Damiru Mandiću kao starom/novom gradonačelniku grada Karlovca i gospođi Martini Furdek Hajdin staroj/novoj županici Karlovačke županije, stoji u priopćenju.