Kandidati HDZ-a Martina Furdek Hajdin i Damir Mandić održali završnu konferenciju na Žitnoj lađi u Brođanima

Furdek Hajdin i Mandić sa Žitne lađe poručili: Najbolji smo tim

VIŠE IZ RUBRIKE

    Završna konferencija za medije HDZ-ovih kandidata za županicu Karlovačke županije Martine Furdek Hajdin i za karlovačkog gradonačelnika Damira Mandića održana je danas na Žitnoj lađi u Brođanima. Damir Mandić uputio je posljednju poruku biračima prije izborne šutnje.

    -Ja vjerujem da je naš rad iz protekle četiri godine na neki način prepoznat, rezultat prvog kruga je to pokazao i s te strane Hrvatska demokratska zajednica i ja osobno ulazimo s optimizmom u nedjeljni izborni dan. Ja pozivam sve u gradu Karlovcu da iskoriste vlast nad vlašću, to je dan izbora i da daju povjerenje u drugom krugu meni kao kandidatu za gradonačelnika, odnosno mojoj zamjenici Ivani Fočić. Ono što nam slijedi bez obzira na sastav Gradskog vijeća, da ćemo svi imati priliku i prigodu potvrditi sve ono što smo u kampanji komunicirali i govorili, a to je da nam je na prvom mjestu grad Karlovac. Osobno kao gradonačelnik mislim da sam to pokazao i do sada, uvijek sam htio biti točka spajanja, uvjeren sam da ću to biti i u naredne četiri godine. Mi smo u ovu kampanju, govorim u ime Gradske i Županijske organizacije išli otvorena srca prema sugrađanima, niti jednog trenutka panika nije bila opcija, rekao je Damir Mandić.

    Kandidatkinja za županicu Martina Furdek Hajdina zahvalila je biračima na glasovima u prvom krugu i pozvala ih da daju podršku njoj i svim HDZ-ovim kandidatima u drugom krugu.

    -Prije svega zahvaljujem svima vama predstavnicima medija što ste nas pratili u ovo vrijeme i vrlo korektno informirali javnost. Zahvaljujem svojim protukandidatima u prvom krugu, a sada protukandidatu u drugom krugu na jednoj korektnoj kandidaturi za mjesto župana . Zahvaljujem svim biračima, koji su nam dali povjerenje u prvom krugu. Jednako tako podsjećam da je u nedjelju, 30. svibnja uz Dan državnosti, Dan branitelja Domovinskog rata Karlovačke županije i drugi izborni krug lokalnih izbora. Pozivam sve građane s bračkim pravom da izađu na izbore i iskoriste to demokratsko pravo da izaberu najbolje tim za vođenje Karlovačke županije, grada Karlovca, grada Ozlja i općine Josipdol. Iza nas je četiri godine rada, mi smo s rezultatima upravo tog četverogodišnjeg rada ušli u ove izbore, odgovorno, odlučno, ponizno i ponosno. Povjerenje građana imamo, to su pokazali izbori, 49,41 posto za mjesto župana i 21 vijećnik u Županijskoj skupštini. Jedan stabilitet, jedno povjerenje, pozivam da upravo na tragu toga izađu na izbore i nama daju povjerenje za četiri godine mandata u idućem razdoblju, jer motiva, znanja, volje, želje i energije imamo, kazala je Martina Furdek Hajdin.

    Nakon pressice svi prisutni plovili su žitnom lađom do Kamenskog i natrag.