Prvi Karlovački

Kandidat HNS-a za gradonačelnika Duge Rese Dražen Benković predao kandidaturu

Autor: Marta Marinović

27.04.2021

Izbori

U Gradskom izbornom povjerenstvu danas je svoju kandidaturu za gradonačelnika Grada Duge Rese predao Dražen Benković, predane su i kandidacijske liste Hrvatske narodne stranke-liberalni demoktati (HNS) za Gradsko vijeće Grada Duge Rese. Također uz Benkovića, svoju je kandidaturu predala i Dubravka Vrbetić, zamjenica predsjednika GO HNS-a Grada Duge Rese, tajnica ŽO HNS-a Karlovac, i  potpredsjednica Središnjeg odbora HNS-a na nacionalnoj razini, koja je i kandidatkinja za Gradsko vijeće Grada Duge Rese.

-Kandidiramo se zato što smatramo da građanima Duge Rese možemo ponuditi grad po mjeri čovijeka koji će biti otvoren, komunikativan i okrenut prema razvoju gospodarstva i poduzetništva.

Prvi korak prema ovom cilju smo napravili kada su građani svojim potpisom podržali kandidaturu Dražena Benković za gradonačelnika Grada Duge Rese i ovim putem im se zahvaljujemo na toj podršci.

Skupili smo 830 potpisa što smatramo relativno dobrom podrškom, ti potpisi obvezuju na daljnji rad, ali isto tako i suradnja s građanima neće tu stati, nego dapače svi građani će biti dio gradonačelnikovog tima jer njihov glas će se svakodnevno uvažavati i njihove ideje pokušati realizirati.

Okosnica našeg programa je svakako otvorena i transparentna Gradska uprava, ići ćemo sa smanjenjem prireza jer smatramo da ćemo tako rasteretiti građane, a jedan od načina kako mislimo rasteretiti mlade obitelji je svakako smanjenje cijene vrtića jer sada imamo najveću cijenu vrtića u Karlovačkoj županiji.

Brinuti ćemo za najosjetljivije skupine društva, a to su djeca i građani treće životne dobi koji zaslužuju dostojanstvenu starost, ali da bi mogli ostvariti sve te programe moramo raditi na razvijanju gospodarstva te ćemo raditi na razvijanju malog poduzetništva kao i malih poljoprivrednih gospodarstava koje imamo u Dugoj Resi. Pozivamo sve građane da se pridruže našem timu te da Udružimo snage za razvoj naše Duge Rese, stoji u priopćenju HNS-a Duge Rese.