Počeo se prestrojavati, a nije vidio auto

Kamion udario u osobni automobil, ozlijeđena starica

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće, jedna s materijalnom štetom, a u drugoj  je nesreći jedna osoba teško ozlijeđena.

    Nesreća se dogodila jučer u 14.35 sati u Karlovcu na Prilazu Većeslava Holjevca. Nesreću je skrivio 51-godišnji vozač kamiona imotskih registarskih oznaka.  On je započeo prestrojavanje u desnu kolničku traku te udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je desnim kolničkim trakom upravljala 54-godišnjakinja. Osobni automobil se zanio, udario u rubnjak i metalni stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 81-godišnja putnica u osobnom automobilu, dok je vozačica lakše ozlijeđena, a protiv 51-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

    Policija je zabilježila i tri narušavanja javnog reda i mira te osam kaznenih djela, a izdvojili su krađu prometnih znakova u Modrušu na području općine Josipdol. Nepoznati počinitelj je ukrao četiri prijenosna prometna znaka koji obavještavaju o radovima na cesti. Materijalna šteta veća je od 1.000 kuna.