Bivšeg zamjenika ravnatelja policije Josipa Ćelića prekršajni sud u Zadru pravomoćno je oslobodio zbog vožnje brzinom trostruko većom od dopuštene u naseljenom mjestu,

Josip Ćelić nije kriv za jurnjavu u naseljenom mjestu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Prekršajni sud u Zadru pravomoćno je oslobodio bivšeg zamjenika ravnatelja policije Josipa Ćelića kojem se sudilo zbog prebrze vožnje.

    Bivšeg zamjenika ravnatelja policije Josipa Ćelića prekršajni sud u Zadru pravomoćno je oslobodio zbog vožnje brzinom trostruko većom od dopuštene u naseljenom mjestu, doznaje RTL.

    Informacija je sa zadarskog suda potvrđena i Telegramu.

    Prema presudi, Ćelić nije kriv jer je bio na službenom zadatku, a u takvoj situaciji policijski službenik smije kršiti prometna pravila, odnosno za njega ne vrijedi ograničenje brzine.

    Suđenje Ćeliću počelo je u prosincu prošle godine. On je naime, nakon što je u listopadu konačno prijavljen zbog jurnjave iz ožujka uložio prigovor na prekršajni nalog. Njegova obrana zatražila je da postupak bude zatvoren za javnost što je sutkinja Magda Troskot i prihvatila. Nakon svega par ročišta donijeta je i presuda. Službena potvrda da je Ćelić bio na zadatku bila je ključna za odluku suda da ga oslobodi krivnje za prebrzu vožnju.