Uspješne žene iz Karlovačke županije iskazale potporu Kolindi Grabar-Kitarović za još jedan mandat

"Jedino s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović zajedno možemo graditi optimističnu, samouvjerenu i ponosnu Hrvatsku"

VIŠE IZ RUBRIKE

  Poznate i uspješne žene s područja Karlovačke županije iskazale su danas potporu predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović za još jedan mandat.

  -Danas su se ovdje okupile snažne i uspješne žene u Karlovačkoj županiji, koje nisu samo u politici nego su uspješne u svim sferama života i u zajednici želeći  iskazati podršku predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović za uspjeh i pobjedu, za novi mandat na Pantovčaku.

  Kao žena u politici želim vrlo jasno iskazati podršku ženi političarki, diplomatkinji, ženi koja je prije svega supruga i majka i koja je pokazala da žene u politiku unose jednu novu emociju, ali isto tako svjedočimo da je ženama u politici daleko teže nego muškarcima. Moja podrška predsjednici nije samo zato što je žena nego zato što je najbolja kandidatkinja. U proteklom mandatu pokazala je emociju za svaki kutak naše domovine i za svakog hrvatskog čovjeka, boravila je i ovdje u Karlovačkoj županiji i gradu Karlovcu više puta, imala je svoj izdvojeni ured u gradu Karlovcu kada je posjetila naše gospodarstvenike, obrtnike, družila se s poduzetnicima, istaknula veliki senzibilitet prema ženama poduzetnicama, obišla je i druge krajeve županije, družila se s narodom i slušala njihove probleme. Pokazale je emociju za probleme blokiranih i tražila rješenje kako pomoći toj trenutno najugroženijoj skupini u društvu, istaknula je između ostalog saborska zastupnica HDZ-a, Marija Jelkovac.

  Podsjetila je i kako je predsjednica dolazila u naš grad i županiju prilikom obilježavanja Dana županije i drugih svečanih trenutaka, a isto tako bila je s nama i kada bilo teško, poslije poplave. Bila je ovdje i prilikom obilježavanja 330. obljetnice izbora svetog Josipa za zaštitnika Hrvatske, posjetila je  vatrogasce. Zavod za hitnu medicinu, Centar za beskućnike, bila na otvorenju Muzeja Domovinskog rata…Naglasila je kako je pritom još jednom pokazala veliki senzibilitet prema najranjivijim skupinama u društvu, prema nestalim osobama, hrvatskim braniteljima, članovima obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, prema onima koji danonoćno brinu za sigurnost svih građana…

  -Predsjednica je u ovom mandatu pokazala kako se Hrvatska može predstavljati s ljubavlju i časno i u domovini i u inozemstvu. Svugdje gdje je bila je prepoznata, svugdje je u najboljem svjetlu prikazivala i tražila što bolju poziciju za Hrvatsku i hrvatske gospodarstvenike. Pokazala je kako se najbolje može raditi na boljitku za cijelu Hrvatsku i njezine građane i istovremeno časno i s ljubavlju obnašati dužnost predsjednice države i stoga mislim da joj kao najboljoj kandidatkinji, a što je pokaza na sučeljavanju neku večer trebamo iskazati povjerenje za još jedan mandat. Hrvatska treba predsjednicu koja će ju znati predstavljati, koja za to ima dovoljno znanja, koja ima ljubavi i optimizma za Hrvatsku i za hrvatske potencijale, ali isto tako pokazuje snagu hrvatskog naroda i vjeruje u  njega i zato joj dajemo svoju podršku, poručila je Jelkovac.

  Melita Trgovčić, ravnateljica Doma zdravlja Duga Resa i simpatizerka HDZ-a također se osvrnula na dosadašnji mandat predsjednice Grabar-Kitarović istaknuvši između ostalog kako je brinula o čovjeku u svakom kutku domovine, trudila se spoznati probleme poduzetnika, poljoprivrednika, slušala probleme građana, sve to radeći s puno žara i volje….

  -A radit će to i nadalje u svom novom mandatu, vjerujem u to. Mi vrijedne i uspješne žene Karlovačke županije dajmo svoj glas i podržimo našu i vašu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, poručila je između ostalog Trgovčić.

  Anđelka Salopek, ravnateljica Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić i predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski Ogulin istaknula je kako jedino s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović na čelu Hrvatske zajedno možemo graditi optimističnu, samouvjerenu i ponosnu Hrvatsku,

  -Kao žena, podržavam ženu za predsjednicu i to Kolindu Grabar-Kitarović jer je u proteklom mandatu časno i odgovorno obavljala svoju dužnost predsjednice štiteći u svakom trenutku interese Hrvatske, potičući suradnju i put zajedništva, a sve u želji da svi živimo u boljoj Hrvatskoj. Svojim predanim radom pokazala je odlučnost i snagu i u vođenju Hrvatske u aktivnoj i odgovornoj ulozi međunarodne politike, te je mnogo puta potvrdila da je jamac nacionalne suverenosti, očuvanja hrvatskog identiteta i načina života. Puno je puta isticala kako je Hrvatska teško izborena te smo svi zajedno dužni onima koji su za nju dali sve, ali i onima koji tek dolaze, gradit društvo u kojem će svaki čovjek živjeti dostojanstveno. Hrvatska po mjeri čovjeka je dužnost svih nas, a vjerujem i znam da jedino s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović na čelu Hrvatske zajedno možemo graditi optimističnu, samouvjerenu i ponosnu Hrvatsku, istaknula je Salopek. (sl)

  Foto: (ič)