Program će biti prvenstveno namijenjen djeci uz još više sadržaja

I ove godine dugoreški Advent na Mrežnici

VIŠE IZ RUBRIKE

    Duga Resa će i ove godine imati program za Advent u Amfiteatru, a kako je najavio gradonačelnik Tomislav Boljar, bit će više sadržaja nego prošle godine. Pitanje je o Aventu bilo je jedno od niza pitanja na aktualnom satu današnje sjednice dugoreškog Gradskog vijeća. Postavila ga je Danijela Salopek (HSS).

    Mislim da ćemo imat jedan prekrasan Advent, jedno prekrasno klizalište.  Priču prije svega vezanu na djecu. Mi u Dugoj Resi smatramo Advent u Karlovcu suport našem Adventu, odnosno naš Advent suport njima. Ne možemo svatko za sebe raditi advente i natjecati se tko će dovesti boljeg i skupljeg pjevača i raditi jedni drugima konkurenciju. Dapače, mi podržavamo karlovački advent, a kroz mogu slobodno najljepši Advent i klizalište koji je apsolutno prilagođen djeci, rekao je između ostalog Boljar.

    Detaljni program dugoreškog Adventa bit će predstavljen idućeg tjedna, no ono što je poznato je da bi klizališt trebalo početi s radom 1. prosinca.

    Sve će biti besplatno, klizanje, klizaljke, prostor za klizanje bit će puno razvedeniji i veći. I mi ćemo imati neku vrstu zabave navečer za starije, no preko dana može doći ovdje netko i uživati s djecom, na kraju se može zabaviti u Karlovcu na njihovom adventu, kazao je dugoreški gradonačelnik.