Koncert u organizaciji KUD-a Izvor iz Generalskog Stola

Humanitarni koncert "Naši pacijenti zaslužuju najbolje" za uređenje bolničkog odjela u dugoreškoj bolnici

VIŠE IZ RUBRIKE

  „Naši pacijenti zaslužuju najbolje“ naziv je humanitarnog koncerta u organizaciji KUD-a Izvor koji će biti održan 28. studenog u Domu HV Zrinski u 19.30 sati, a sav prihod namijenjen je uređenju bolničkog odjela Specijalne bolnice za produženo liječenje u Dugoj Resi.

  - Riječ je o jednom odjelu u novom dijelu bolnice koji je 1979. godine s izgradnjom bolnice uređen i nakon toga više nikada. To je odjel od 40 kreveta u kojem leže nepokretni pacijenti. Jako nam je bitno da se to uredi zbog dodatne kvalitete,kazala je ravnateljica Višnja Mihalić Mikuljan.

  Koliki je značaj humanitarne akcije govori i činjenica da se u dugoreškoj bolnici liječe ne samo pacijenti iz naše županije već i iz cijele Hrvatske.

  - S obzirom da tu leži 165 pacijenata na produženom liječenju, gerijatriji, palijativi ovdje se liječi većina pacijenata iz Karlovačke županije, ali i 30 posto njih iz ostatka Hrvatske.

  KUD Izvor ove godine obilježava 15 godina rada, a ovo im je peti humanitarni koncert kojeg organiziraju, pa su tako i ovoga puta najavili brojna poznata imena koja će im se pridružiti na pozornici.

  -Tako će na koncertu zapjevati Zdenka Kovačiček, Mirko Cetinski, Vesna Nežić Ružić, Meri Miljković, Ivan Fiolić Fio i brojni drugi, istaknuo je predsjednik KUD-a Izvor Damir Škrtić.

  Ulaznice po cijeni od 50 kuna od danas su u prodaji, možete ih nabaviti pozivom na broj telefona 091-552-5553 ili dva sata prije početka koncerta na blagajni Doma HV Zrinski.

  Otvoren je i posebni žiro račun pod nazivom Kud Izvor Generalski Stol - Naši pacijenti zaslužuju najbolje. Ako želite pomoći donaciju možete uplatiti na IBAN  -  HR79 2400 0081 5104 0658 7.