Priopćenje Gradske organizacije HDZ-a grada Ozlja

Gradska organizacija HDZ-a grada Ozlja poziva građane da glasaju za Lidiju Bošnjak i Martinu Furdek Hajdin

VIŠE IZ RUBRIKE

  Priopćenje donosimo u cjelosti.

  Poštovane sugrađanke i sugrađani

  Pred nama je drugi krug lokalnih izbora u kojem će naš grad dobiti novu gradonačelnicu. Hvala vam što ste u prvom krugu iskoristili svoje biračko pravo te izašli na izbore i potvrdili da je Hrvatska demokratska zajednica sposobna voditi zdravu politiku za napredak i prosperitet Ozlja. Rezultat izbora je bio tijesan no ipak pobjednički, a to nam govori da građani očekuju i žele više nego što smo to dosad pokazali. Cilj nam je da za naše građane napravimo sve što možemo kako bi bili zadovoljni životom u našem gradu i svim mjesnim odborima.

  U izboru za gradonačelnicu grada Ozlja podržali smo nezavisnu kandidatkinju gospođu Lidiju Bošnjak te vas pozivamo da u nedjelju 30. svibnja svoj glas date gospođi Bošnjak. Smatramo kako je Lidija Bošnjak svojim radom kao gradska pročelnica pokazala stručnost i znanje, a prije svega energiju za provođenje projekata za dobrobit grada Ozlja. Njezin svakodnevan rad i prisustvo na terenu pokazatelj su kako je dobro upoznata sa svim problemima i pitanjima koja muče građane Ozlja te da ima znanje i iskustvo kako ih riješiti.

  Nastavak suradnje s Lidijom Bošnjak – ovog puta kao gradonačelnicom Ozlja – predstavljao bi kontinuitet u provedbi započetih projekata i početak novih koji imaju za cilj dobrobit svih naših građana i povećanje kvalitete života u ozaljskom kraju. Ako ste pratili sučeljavanje kandidatkinja za gradonačelnicu Ozlja u emisiji o lokalnim izborima, u odgovorima gospođe Bošnjak mogli ste primijetiti profesionalizam i sigurnost u planovima za buduće mandatno razdoblje. Gospođa Bošnjak ne politizira, ona konkretno navodi činjenice te zna kako i što se može učiniti za grad Ozalj.

  Također, htjeli bismo naglasiti da poštujemo i drugu kandidatkinju za gradonačelnicu, gospođu Biserku Vranić, ali smatramo da je u ovom trenutku za Ozalj i sve žitelje našeg grada potrebna svježina ideja za kvalitetniju i bolju budućnost, kako onu projektnu, tako i društvenu. Povratak na staro i prošlo vrijeme korak je unazad za Grad Ozalj.

  Zbog svega toga pozivamo građane Ozlja da 30. svibnja daju svoj glas podrške Lidiji Bošnjak za gradonačelnicu Ozlja, jer samo ona – posve smo uvjereni – može, zna i hoće Ozalj i ozaljski kraj učiniti boljim mjestom za život. U protekle četiri godine dokazana je važnost i sinergija Karlovačke županije i grada Ozlja kroz aktualni rad županice Martine Furdek Hajdin i projektna ulaganja u naš Ozalj: kapitalni projekt most u Gornjem Pokuplju, Susret s rijekom, energetske obnove škola, ulaganja u Dom zdravlja Ozalj, začetak projekta nove zgrade hitne medicine i drugo.

  Zato izađimo na izbore u nedjelju 30. svibnja i svoj glas dajmo mladosti, iskustvu i znanju. Zaokružimo broj 1 za gradonačelnicu Lidiju Bošnjak te broj 1 za županicu Martinu Furdek Hajdin.

  GO HDZ-a grada Ozlja