Prvi Karlovački

Furdek Hajdin: Vjerujem da će Lidija svoje iskustvo baštiniti u radu kao gradonačelnica Ozlja

Autor: Anamarija Radočaj

24.05.2021

Izbori

Ususret drugom krugu lokalnih izbora, kandidatkinja za županicu Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin dala je podršku Lidiji Bošnjak, kandidatkinji za gradonačelnicu grada Ozlja te trenutnoj pročelnici.

-Vjerujem da će Lidija svoje iskustvo baštiniti u radu kao gradonačelnica Ozlja. Nas veže suradnja i iskustvo. Zajedno smo radile na projektu Susret s rijekom, na projektima Županije koja je ulagala u  školstvo – obnova PŠ u Zorkovcu, PŠ u Viviodini, kotlovnice u matičnoj školi, a veselim se i dvodijelnoj sportskoj dvorani za koju imamo građevinsku dozvolu. Tu su i ulaganja u zdravstveni sustav i usluge. U začetku je projekt nove zgrade hitne medicine. Naš kapitalni projekt je most u Gornjem Pokupju koji će biti nova žila kucavica koja će spajati gospodarstvenike grada Ozlja s ostalim dijelovima Hrvatske. Nalazimo se u Starom gradu Ozlju, ovo je jedna od lokacija koje su dio projekta Dodir civilizacija i vjerujem da će Lidija puno bolje surađivati s vlasnicima ovoga prostora, a to je Družba Braće Hrvatskog Zmaja, kazala je Furdek Hajdin.

Bošnjak je zahvalila svim biračima koji su joj u prvome krugu dali glas i svima onima koji su joj tijekom kampanje pružili podršku.

Bitna odrednica mog programa je stvoriti preduvjete za ostanak mladih novim demografskim mjerama te ravnomjerni razvoj naših mjesnih odbora. Svoj rad i znanje stavljam na raspolaganje građanima Ozlja, ono što sam stekla tijekom ovih godina može doprinijeti danjem razvitku grada. Važan nam je partnerski odnos sa svima i međusobno uvažavanje. Imam novu energiju i novi iskorak i zato sve građane Ozlja pozivam da izađu na izbore i da svoj glas daju meni i Martini Furdek Hajdin.

Bošnjak je komentirala i situaciju u ozaljskom gradskom vijeću.

-Ova raspodjela je dobar način da svi surađuju, donose dobre odluke, dokažu da su spremni surađivati za dobre projekte bez obzira na stranačku pripadnost.