U prometnoj nesreći smrtno stradalo dijete

Evidentirano jedanaest kaznenih djela i dvije prometne nesreće

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedanaest kaznenih djela, jedan prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s poginulom osobom i jedna s lakše ozlijeđenom osobom. Voditelj smjene OKC-a Ranko Vukošić izdvojio je sljedeće.

    Tijekom jučerašnjeg dana, nepoznati počinitelj provalio je u kuću u Josipdolu, vlasništvo 82-godišnjaka, od kuda je otuđio motornu pilu i novac.

    Jučer u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj provalio je u stan u Karlovcu, Gradska četvrt Novi centar, vlasništvo 31-godišnjakinje, od kuda je otuđio odjeću novac i zlatni nakit.

    Jučer u 16,25 sati u Karlovcu, Turanj, na državnoj cesti D-1, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo i 10-godišnje dijete s biciklom, koje je u prometnoj nesreći smrtno stradalo. Kako bi se utvrdile sve okolnosti nastanka ove prometne nesreće policija provodi kriminalističko istraživanje. Očevidu je prisustvovala zamjenica općinske državne odvjetnice u Karlovcu.