Tvrtku ostavljam stabilnu i vjerujem da će tako raditi i u budućnosti

Energetski učinkovite fasade za još tri zgrade u Smičiklasovoj, Krležinoj i Matoševoj ulici

VIŠE IZ RUBRIKE

    Tvrtka Inkasator je za prvih devet mjeseci ostvarila pozitivan rezultat, a vjerujem da će kalendarska godina završiti pozitivno, naglasio je na svojoj posljednjoj konferenciji kao direktor tvrtke Inkasator Nikola Rogoz. Tvrtku ostavlja stabilnu i vjeruje da će tako raditi i u budućnosti. Inkasator je 1. listopada 2012. godine preuzeo kad je imala 52 zaposlena, a s njegovim odlaskom brojat će njih 39.

    -Što se tiče same naplate komunalija ona je za prvih devet mjeseci na razini većoj od 96 posto što je rezultat koji se drži u kontinuitetu zadnje ti godine, ali ono što je najveći pomak je tekuća naplata koja je prešla 66 posto je za jedan posto više nego u 2017. godini, istaknuo je Rogoz.

    Na ovogodišnji natječaj za subvencioniranje ugradnje internih vodomjera prijavljeno je 56 zgrada, ukupna vrijednost investicije je 2,6 milijuna kuna od čega je Grad Karlovac sufinancirao 933 tisuće kuna, rekao je Rogoz te najavio kako će još tri zgrade kojima upravlja Inkasator dobiti energetski učinkovite fasade.

    -Riječ je o zgradama u Smičiklasovoj, Matoševoj i Krležinoj ulici gdje se radi specifičan zahvat na vanjskoj ovojnici.  

    Kako je istaknula predstavnica stanara zgrade u Smičiklasovoj Slavica Gašparović s ušteđenih 100 tisuća vlastitih sredstava i 300 tisuća kreditnih u ovu priču krenuli su prije godinu dana. Stanari se tako vesele uštedama, a na kućne adrese pristizat će im računi za toplinsku energiju do čak 40 posto niži.