Dolaze TBF, Jinxi, Zdenka Kovačiček, Vatra, Opća opasnost, Pavel..., a u Novu godinu posjetitelji će ući uz hitove Novih fosila

Drugi Advent u Karlovcu s još bogatijim programom

VIŠE IZ RUBRIKE

  Ovogodišnji Advent u Karlovcu „Čarolija susreta“ bit će održan od 14. do 30. prosinca oko Glazbenog paviljona i ispred bivšeg kina Edison. Kako je danas  ispred organizatora iz Udruge Izvan fokusa najavio Filip Trezner, u izuzetno bogatom adventskom programu će za razliku od prošlogodišnjih 700, sudjelovati više od tisuću sudionika iz više od 15 mjesta i gradova Hrvatske koji će izvesti čak 124 programska nastupa u 17 dana. Na ovogodišnjem Adventu, kako je naglasio, bit će zastupljena renomirana imena hrvatske glazbene scene poput TBF-a, Jinx-a, Opće opasnosti, Zdenke Kovačiček, Vatre, Detoura, Pavela i mnogih drugih. Posjetitelje očekuje i bogatiji tradicionalni i obiteljski program. Nastupit će mnogobrojni zborovi, glazbenici Glazbene škole Karlovac, tamburaški sastavi, razni teatri, dramske skupine i drugi. Najavio je i bogatu ugostiteljsku i trgovačku ponudu koje će nuditi 10 ugostitelja i šest trgovaca. Tako će svi zainteresirani moći kušati zimske koktele, razne vrste kuhanih vina, tradicionalnu hranu popu sarme, gulaša i kobasica, ali i popularne germknedle, fritule i palačinke….Program će kao i prošle godine biti podijeljen na tri cjeline, tradicionalnu, obiteljsku i večernju, a manifestacija će svaki dan biti otvorena od 16 do 23 sata, a vikendima od 12 do ponoći.

  U samu Novu godinu posjetitelji će ući uz hitove Novih fosila koje će izvoditi Sanja, Zec i Marinko, a najavljena je zabava koja će trajati cijelu noć za što će se pobrinuti i domaće snage Black&White. Sanja Doležal obećala je „hit do hita“.

   -Vjerujem da će biti dobra, prava fešta kao u dobra stara vremena. Zato se jako veselim i dočekat ću Novu godinu definitivno na najboljem mjestu i u najboljem društvu, poručila je.

  Dio blagdanske čarolije i ove godine kao sponzor bit će i Karlovačka banka čija predstavnica Zrinka Lukinić je izjavila:

  -Imajući na umu prošlogodišnju posjećenost i značajan odaziv posjetitelja vrlo rado smo se odazvali i uključili u organizaciju ovog Adventa. Vjerujemo da će ove godine biti i veći odaziv. Suradnja s mladim kreativnim timom nam je lijepa i ugodna i nadamo se da će ovi naši susreti postati tradicionalni, izjavila je.

  Jedan od važnih sponzora Adventa u Karlovcu je i Heineken Hrvatska, a njihova predstavnica Ljudmila Bratko Gašpić je naglasila:

  -Karlovačko je drugu godinu zaredom ponosan sponzor Adventa u Karlovcu. Veseli nas što podržavamo događaj iza kojeg stoji entuzijastičan i kreativan tim koji se trudi obogatiti društveni život u Karlovcu i u predbožićno vrijeme, istaknula je između ostalog.

   

  Gradonačelnik Damir Mandić zahvalio je svima koji su uključeni u organizaciju ove manifestacije, te dodao:

  -Drago mi je da se Udruga Izvan fokusa i ove godine uključila u taj projekt jer se prošle godine pokazalo da smo zajedno kao Grad i kao Udruga na pravom putu, da smo prepoznali jedinu manifestaciju koja je ustvari univerzalna, ali opet drukčija, posebna, naša i ono što smo prošle godine na neki način htjeli postići je da to bude jedan karlovački obiteljski advent i mislim da smo uspjeli i vjerujem da će to ovo godine to biti još bolje. Dapače, mislim da smo prošle godine počeli, a ove godine ćemo definitivno adventu dati onaj element zajedništva, druženja i radosti, poručio je gradonačelnik.