Priopćenje kandidata HDZ-a za načelnika općine Josipdol

Dragan Rudančić: Motiviran sam da zajedno sa svima Vama radim na boljitku naše općine

VIŠE IZ RUBRIKE

  Priopćenje donosimo u cjelosti!

  Drage mještanke i mještani općine Josipdol,

  pred nama je drugi krug lokalnih izbora u kojem ćemo odlučiti o budućnosti naše općine. Raspodjelom glasova u prvom krugu pokazali ste da smo svi zajedno željni promjena na bolje.  Smatram kako sam sa svojim timom pokazao da imam hrabrosti, odlučnosti i znanja da vodim općinu Josipdol u naredne 4 godine. Motiviran sam da zajedno sa svima Vama radim na boljitku naše općine. Prije svega moramo iznova poprimiti osjećaj zajedništva, da naša općina postane ponovno mjesto gdje se svaki mještanin osjeća prihvaćen.

  Dobra suradnja s Karlovačkom županijom, posebice kandidatkinjom za županicu Martinom Furdek-Hajdin, bitna je za projekte koji su pred nama.

  Zajedno smo prošli mnoge izazove, podmetanja, ali to nas je samo očvrsnulo i dalo poticaj da još jače radimo za našu općinu Josipdol.

  Iskoristimo svi zajedno svoje biračko pravo i u nedjelju 30.svibnja izađimo na izbore. Vrlo je bitno tko će voditi našu općinu sljedeće 4 godine, želimo li novu energiju, mladost i znanje ili stagnaciju na mjestu? Pozivam Vas da na Dan državnosti i Dan hrvatskih branitelja Domovinskog rata Karlovačke županije zaokružite broj 1 za mene za načelnika općine Josipdol i broj 1 za Martinu Furdek-Hajdin, za županicu Karlovačke županije.

  S poštovanjem

  Dragan Rudančić,

  kandidat HDZ-a za načelnika općine Josipdol