Sanja, Zec i Marinko zabavljat će Karlovčane do dugo u noć!

Doček Nove 2019. u Karlovcu uz hitove Novih fosila

VIŠE IZ RUBRIKE

    Karlovačku novogodišnju večer bezvremenskim hitovima obilježit će Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnaga s najvećim hitovima grupe Novi fosili. Sanja, Zec i Marinko nastupit će na Glazbenom paviljonu 31. prosinca te uvesti Karlovčane pjesmama kao što su: „Da te ne volim“, „Milena“, „Ja sam za ples“ i drugim hitovima u novu 2019. Publiku će prije glavnog izvođača večeri, zagrijati domaći Black & White, a domaće snage publiku će zabavljati sve do jutra.

    Doček nove godine drugi put za redom održat će se na prostoru Glazbenog paviljona, nakon što je na ovom prostoru prošle godine po prvi puta nastupio Neno Belan u novogodišnjoj noći. Posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda u brojnim drvenim kućicama, a ulazak u 2019. godinu obilježit će veliki vatromet. Generalni sponzor proslave dočeka Nove godine je Karlovačko pivo koje već dugi niz godina podržava ovaj događaj.

    Novi fosili su jedan od najpopularnijih hrvatskih pop sastava sedamdesetih i osamdesetih godina. Njihov opus hitova podrazumijeva razne zabavne i vedre pjesme s pjevnim refrenima zbog čega su njihovi albumi prodani u milijunskim nakladama, a diskografski su najuspješniji sastav svih vremena na prostoru Hrvatske. Nove fosile javnost je često prozivala hrvatskom ABBA-om. U Karlovac dolaze „Sanja, Zec i Marinko“ koji će izvoditi hitove Novih fosila, a na scenu su se vratili novim pjesmama poput: „Snovi zaljubljene žene“ i „Emotivna prijetnja“. Organizator proslave Nove godine je Grad Karlovac, a izvršni organizator Izvan fokusa d.o.o.