Komentar Možemo! Karlovac o izbornim rezultatima

Adamec: Odradili smo dobar posao

VIŠE IZ RUBRIKE

U čekanju konačnih rezultata

Želimo zahvaliti svim biračima koji su nam dali glas, poručio je Dobriša Adamec

Kandidati liste Možemo! I partnera za VII. Izbornu jedinicu već su od ranih večernjih sati bili u Zagrebu u stožeru Možemo!. Iz Zagreba nam se odmah u 21 sat javio Dobriša Adamec iz lokalne grupe Možemo! Karlovac.

Nakon prvih neslužbenih rezultata Državnog izbornog povjerenstva u odnosu na izlazne ankete broj osvojenih mandata Možemo drastično je pao.

- Nadamo se da će se promijeniti rezultati prema onome što su pokazale izlazne ankete. U VII. Izbornoj jedinici želimo zahvaliti svim biračima koji su nam dali glas i taj jedan mandat u VII. Izbornoj jedinici je uspjeh ako uzmemo kako je ta izborna jedinica složena. Pokazalo se da smo odradili dobar posao, ne samo u kampanji, nego da je i lokalna grupa u Karlovcu odradila dobar posao u ove tri godine i da se prepoznalo da smo drugačiji da radimo na drugačiji način, da radimo otvoreno i da ono za što kažemo da se zalažemo da do toga i držimo, kazao je Adamec.

Komentirao je i veliki odaziv birača na ove izbore.

-Izlaznost je odlična i jako nas je razveselila i u gradu se mogla osjetiti stvarno dobra atmosfera i zaista je lijepo bilo vidjeti tolike ljude koji su izašli na glasanje, komentirao je Adamec.