Vrijeme će i dalje biti pravo jesensko, većinom oblačno, povremeno je moguća slaba kiša

Sljedećih sedam dana nešto hladnije vrijeme

VIŠE IZ RUBRIKE

    Četvrtak će biti dosta topao uz južinu. Ujutro oblačno, povremeno s kišom. Sredinom dana i poslijepodne više suhog vremena, a očekujemo i djelomično razvedravanje sa sunčanim razdobljima. Puhat će povremeno umjeren jugozapadni i južni vjetar. Jutarnja temperatura oko 10, a dnevna možda i do 17 Celzijevih stupnjeva, prognozira Kristijan Božarov.

    Čini se da nešto hladnije vrijeme možemo očekivati u petak. Zapuhat će sjeverni vjetar koji donosi hladniji zrak, a vrijeme će i dalje biti pravo jesensko. Većinom oblačno, povremeno je moguća slaba kiša. Temperatura zraka bi mogla cijeli dan ostati oko 10 stupnjeva.

    U subotu malo povoljnije. Izmjena oblaka i kraćih sunčanih razdoblja. Puhat će slab do umjeren sjeverac pa će temperatura zraka ostati niža, slična onoj u petak.

    U nedjelju i ponedjeljak bi jutra opet trebala biti hladnija, moguća je magla i slab mraz. Nedjelja izgleda većinom suha uz mogućost za sunčana razdoblja, a tijekom ponedjeljka mjestimice može pasti malo slabe kiše. Dnevna temperatura oko 10 Celzijevih stupnjeva.

    Utorak i srijeda izgledaju suho i prohladno. Jutarnja temperatura oko nule, možda i u laganom minusu pa je moguć mraz. Bit će i magle koja se mjestimice može dulje zadržati, ali u popodnevnim satima su moguća i sunčana razdoblja.