Grad Karlovac

Sve oko parkiranja i parkirnih karata Karlovčani će rješavati u Tomislavovoj ulici

VIŠE IZ RUBRIKE

Zbog preseljenja, u srijedu nakon 14 sati blagajna neće raditi

Služba - Vlastiti pogon za obavljanje komunalne djelatnosti od četvrtka, 24. listopada, bit će smještena u Sokolskom domu, a ne kao do sad, u Sportskoj dvorani na Rakovcu

Služba - Vlastiti pogon za obavljanje komunalne djelatnosti od četvrtka, 24. listopada, bit će smještena u Sokolskom domu, a ne kao do sad, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, javljaju iz gradske Uprave.

To znači da će i Karlovčani parkirne karte i sve ostalo vezano za parkiranje, rješavati na novoj adresi, u Tomislavovoj ulici.

Služba će od četvrtka poslovati u novouređenom uredskom prostoru, prizemlje zgrade u Ulici kralja Tomislava 9, u koji se ulazi iz dvorišta Sokolskog doma.

Preseljenje će biti obavljeno dan prije, u srijedu, nakon 14 sati, pa blagajna poslije podne neće raditi.

Od četvrtka će sve poslove obavljati na novoj lokaciji, u Ulici kralja Tomislava 9.  Za korisnike će parkiranje i na novoj adresi, kao na Rakovcu, biti besplatno, na označenim parkirališnim mjestima : za osobe s invaliditetom parkirališno mjesto je uz sam kolni ulaz u dvorište Sokolskog doma, a za ostale korisnike je na strani do Edisona.

Kontakti Službe ostaju isti: parking@karlovac.hr i 047 654 271, radno vrijeme je kao i ostalih upravnih odjela i službi, dok blagajna (prodaja parkirnih karata, reklamacije) radi ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 7 do 14 sati, srijedom od 7 do 19, a subotom od 7 do 12 sati.

Nedjeljom i blagdanom blagajna ne radi.