Eko kino

Predavanje: Suša, požar, poplava: kako prekinuti začarani krug?

VIŠE IZ RUBRIKE

Jesenski program posvećen očuvanju tla

Predavanja i projekcije filmova održavaju se u ulici Matice hrvatske 4 (iza glavne pošte, treći kat). Ulaz na programe je BESPLATAN

Program Eko kino koji Udruga Eko Pan provod u suradnji sa Savezom udruga KAoperativa, počeo je prije četiri godine u novootvorenom Urbanom parku Hrvatskog doma donoseći dio repertoara Okolišnog filmskog festivala, a u cilju promocije tema iz prirode, ekologije i aktivizma.

Ove godine proljetno izdanje održano je uoči Dana planeta Zemlje u suradnji s Kinom Edison, a jesenski dio programa organizira se u suradnji s Malom scenom Hrvatskog doma i Savezom KAoperativa.

Jesenski program posvetili su važnoj temi - očuvanju tla.
Uz dokumentarne filmove organizirano je i predavanje Zvonimira Magdića, političkog ekologa s profesionalnim i praktičnim iskustvom iz područja regenerativne poljoprivrede i restauracije ekosistema.

Tako će se danas od 17.30 sati održati predavanje pod nazivom - Suša, požar, poplava: kako prekinuti začarani krug te projekcija dokumentarnog filma Zajedničko tlo.

U četvrtak je projekcija filma Trilogija sjeme slobode. Početak je u 18.30. Predavanja i projekcije filmova održavaju se u ulici Matice hrvatske 4 (iza glavne pošte, treći kat).

Ulaz na programe je BESPLATAN!