Ovaj vikend održane međunarodne izložbe pasa "4 Rivers Winner 2018."

1.500 pasa iz 25 zemalja na izložbama u Karlovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Kinološki sportski klub "Karlovac" organizirao je ovaj vikend međunarodne izložbe pasa "4 Rivers Winner 2018.". Manifestacije su održane u subotu i nedjelju na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek". Predsjednica Kinološkog sportskog kluba "Karlovac" Tihana Duspara bila je izuzetno zadovoljna brojem izlagača.

    -Treću godinu za redom u našem gradu održane su međunarodne izložbe pasa. U dva dana imali smo jako dobar broj izlagača. Po danu je bilo oko 700 pasa plus psi sa specijalki, ukupno je bilo u Karlovcu ovaj vikend 1.500 pasa iz 25 zemalja. Što se tiče organizacije izložbi, u subotu je održana u sklopu naših manifestacija specijalna izložba naše autohtone pasmine tornjak, koja je tek prošle godine priznata. To je naše autohtono blago i drago nam je da se takve specijalke održavaju u našem gradu, bilo je prijavljeno oko trideset pasa tornjaka. U nedjelju je u sklopu naših manifestacija održana i specijalna izložba švicarskih bijelih ovčara, kazala je Tihana Duspara.

    Ovogodišnje međunarodne izložbe održane su u znaku obilježavanja četrdeset godina djelovanja Kinološkog kluba "Karlovac".

    -Ove godine manifestacije su održane na stadionu, jer je prostor Sportsko rekreacijskog centra bio zauzet. Mi svake godine imamo ove manifestacije, koje nam je odobrio Hrvatski kinološki savez. Ove godine su ove manifestacije posebne, jer na njima slavimo naš četrdeseti rođendan, dakle 40 godina od osnivanja našeg kluba, rekla je predsjednica kluba Tihana Duspara.