Prvi Karlovački

Karlovac je spreman – dolazi popularni komičar Vlatko Štampar

07.05.2019

Karlovac

Duhoviti Međimurac Vlatko Štampar 24. svibnja dolazi u Dom Hrvatske vojske „Zrinski“ u Karlovcu gdje će nakon rasprodanih stand up showova diljem Hrvatske sa svojom “Boljom polovicom” do suza nasmijavati publiku.

Brojni obožavatelji Vlatkovog humora s nestrpljenjem su dočekali novi spektakularni show „Bolja polovica“ u kojem on na svojstven način odgovara na pitanja poput odnosa dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Tako će publika moći čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?

Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. “Bratec je trd”, “Štamparska greška”, “Odraslost” Vlatkovi su showovi kojima je svojim humorom doslovno “zarazio” Hrvatsku i regiju, što potvrđuju rasprodani nastupi i fore koje se među publikom prepričavaju još dugo.

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas promišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj. Ove informacije moći će potvrditi (ili opovrgnuti) oni koji posjete Štamparov show 24. svibnja u Domu HV.