Prvi Karlovački

Današnji zvjezdani događaji

10.07.2019

Vijesti

Zvjezdano ljeto polako ulazi u svoje finale, a događaji su sve kreativniji i bogatiji. Danas vas od jutra očekuje pregršt događaja.

Knjižnica za mlade organizira pravu zabavu za svoje sugrađane, riječ je o Ludim osamdesetima: treširanje sa knjižničarima, koje je počelo u 10 sati, a nastavlja se još u 17 sati i u 20 sati. Naša galerija Vjekoslav Karas priprema pravu likovnu slasticu u 19 sati, pod nazivom Trijanela Akvarela, a u 19:30 se u Zorin domu održava 6. Hrvatska flautistička akademija. Gimnazija Karlovac u 20:30 organizira proslavu rođendana jednog od naših, a svjetski poznatog izumitelja -Nikole Tesle.

Zatim, u 17 sati očekuje vas ugodna atmosfera u dnevnom boravku s festivalom Artika, brojim kreativnim instalacijama i izložbom “Arhtektura karlovačke zvijezde”, u 17:30 vas očekuje pripovjedanje zmajskih priča, a u 18 sati pravi mali dječji buvljak i radikalna frakcija eksperimentalnog crtanja. U 19 sati očekuje vas zanimljiva i kreativna Gong: zvučna kupka i radionica te radionica kako napraviti svoj mini terarij. Ljetnu večer Karlovčanima će uljepšati akustični koncert Nos tress u 20 sati i hrvatska premijera igranog filma “Une colonie” u 21:30.

Sve ljubitelje kazališta i opera u 21 sat u Domu oružanih snaga Zrinski očekuje pravi operni spektakl, odnosno opera Carmen koja sve ostavlja bez daha. (ma)

foto: Izvan fokusa