Raspjevana publika mahala zastavama i penjala se na Paviljon

Žustri rifovi "Opće opasnosti" zapalili atmosferu Adventa u Karlovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Treću večer Adventa u Karlovcu obilježili su prekrasni nastupi zbora Male glazbene škole i sjajnog Folklornog društva "Vuga". Djeca su s roditeljima prethodno nastupima uživali uz "Knjiguljicu" i tople priče koje im je pripovijedala.

    Ono što su svi čekali i što je u konačnici bio šlag na sinoćnjoj adventskoj torti, bio je pomalo sladunjavi, a u isto vrijeme toliko žestoki nastup "Opće opasnosti". Dobro poznati glas Pere Galića i žustri rifovi rasplesali su i raspjevali mnogobrojnu publiku. Dok su dečki na pozornici "rokali", uzbuđena masa mahala je zastavama, penjala se na Paviljon i vokalno dopunjavala gotovo svaku pjesmu.

    Danas, 17. prosinca, posjetitelje očekuje premijerni nastup Ede Maajke na Adventu u Karlovcu. Prije njega u dječjem programu nastupit će Društvo Naša djeca s početkom u 17 sati, a potom i bendovi Gimnazije Karlovac, EOME i R.E.G.G.A.E, u 18 sati. U tradicionalnom dijelu programa gledat ćemo adventski koncert  Puhačkog orkestra grada Karlovca u 19:30, a večer će zatvoriti Edo Maajka. Kuća Djeda Mraza bit će otvorena kao i svakog dana od 17 do 20 sati.  (ls)

     

    foto: Izvan fokusa