Županija organizirala prijem za odgojno-obrazovne djelatnike nagrađene na državnoj razini

VIŠE IZ RUBRIKE

    Karlovačka županija organizirala je prijem za odgojno-obrazovne djelatnike nagrađene na državnoj razini. Čestitke je djelatnicima uputila dožupanica Vesna Hajsan Dolinar te istaknula kako vjeruje da je ova nagrada dodatni poticaj da u svome radu budu još uspješniji.

    - Način rada u protekle dvije godine nije uobičajen, to je iz dana u dan prilagodba na nove uvjete, prilagodba iznimno izazovnoj situaciji. U osnovnim i srednjim školama uvijek govorimo o obrazovanju, ali ono što je ključno i najbitnije to je odgoj djece u sustavu koju vi svojim znanjem, iskustvom i radom pripremate za cijeli život. Ta funkcija nije lagana, nije jednostavna. Usmjeriti ih da oni jednoga dana postanu dobri ljudi, kvalitetni svaki u svojoj zajednici je izazov koji si cijeli sustav postavlja kao najbitniju kariku i temelj za društvo, kazala je Hajsan Dolinar.

    Ukupno su na državnoj razini nagrađena 23 djelatnika iz osnovnih i srednjih škola Karlovačke županije, a u njihovo ime zahvalu je uputila profesorica Tehničke kulture u Cetingradu Elvira Špelić Vidović.

    -Zahvaljujemo vam na trudu i radu za poboljšanje školstva u Karlovačkoj županiji što je nama jako bitno. Djece imamo, volje imamo, znanja imamo. Hvala vam što nam uvijek izlazite u susret za sve što nam je potrebno.