Iskreno raduje svaka ponuđena pomoć i potpora te ulijeva vjeru i nadu da će nakon ovih pogibelji svijet biti bolji i humaniji, poručila županica

Županica Martina Furdek Hajdin zahvalila na pismima podrške

VIŠE IZ RUBRIKE

    Povodom potresa, koji je uz Sisačko-moslavačku i Zagrebačku županiju zadesio i Karlovačku županiju te također počinio materijalnu štetu, u Karlovačku županiju pristigla su pisma podrške dugogodišnjih prijatelja iz inozemstva. Svoju su podršku iskazali i ponudili pomoć predstavnici Provincije i Grada Alessandria iz Italije, tamošnjeg Crvenog križa, predsjednik Oblasne administracije Mykolaivske oblasti iz Ukrajine te predsjednik Vlade Županije Posavske iz Bosne i Hercegovine.

    Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin pismeno se zahvalila na iskazanoj podršci u ime svih građana Karlovačke županije, uz konstataciju.

    -U ovim teškim vremenima kada smo suočeni s posljedicama potresa i pandemije COVID-19 iskreno raduje svaka ponuđena pomoć i potpora te ulijeva vjeru i nadu da će nakon ovih pogibelji svijet biti bolji i humaniji, poručila je županica.