Prvi Karlovački

Zorin dom otvorio audiciju – traže se glumica i glumac

Autor: Marta Marinović

07.11.2021

Karlovac

Audicija će se održati 12. studenog u Zorin domu.

Gradsko kazalište “Zorin dom” objavilo je na svom Facebook profilu poziv za audiciju, traže se glumica i glumac koji će biti glavni protagonisti nove dramske predstave. Audicija će se održati 12. studenog u Zorin domu.

Premijera je predviđena krajem siječnja, početkom veljače 2022., a probe će se održavati u prostorima kazališta od 22. studenog. Točan raspored proba radit će se u dogovoru s glumcima.

Riječ je o autorskom projektu našeg ansambla za koji tražimo: glumicu za glavnu ulogu koja će igrati srednjoškolku (maksimalna dob 30 godina, ali ako mislite da izgledate mlađe, a imate koju godinu više, slobodno se javite). Glumca za nekoliko sporednih uloga koji je vješt u transformacijama ( maksimalna dob 35 godina). Ako ste zainteresirani za rad, pošaljite prijavu i CV najkasnije do 10. studenog 2021. u 20 sati  na mail marketing@zorin-dom.hr , stoji u objavi Gradskog kazališta na Facebooku.

Nadalje ističu da će se na audiciji poštivati sve predviđene epidemiološke mjere, a svaki će glumac dobiti točan raspored dolaska.

Foto: Gradsko kazalište “Zorin dom”