Prvi Karlovački

Zorica Kondža proslavila trideset i pet godina karijere u prepunom Lisinskom

Autor: Marta Marinović

13.02.2020

Glazba

Velikim koncertom “Vrijeme ljubavi” Zorica Kondža opravdala je svoja, ali prije svega i očekivanja ljubitelja njezinog glazbenog opusa. Do posljednjeg mjesta ispunjen Lisinski disao je kao jedno sa splitskom divom. Posebno priznanje Hrvatske diskografske udruge za trideset i pet godina uspješne glazbene karijere Zorici je uručila direktorica Hit Recordsa Kristina Krajna, zahvalivši joj pritom na nemjerljivom doprinosu glazbenoj sceni.

Dva sata bila su prekratka za cjelokupan presjek, jedne izuzetno bogate karijere. Zorici su se na pozornici pridružili i gosti, Jacques Houdek, Davor Radolfi, Azzuro i klapa Cambi. Glasnim aplauzom i ovacijama, publika je itekako uzvratila glazbenici, a zajednička pjesma nije prestala od samog početka, do kraja koncerta.

-Još nemam riječi kojima bi opisala proslavu mojih trideset i pet godina solističke karijere, koju sam sinoć napravila u dvorani Vatroslav Lisinski. Jedna takva komunikacija sa publikom, oduševljenje, dobila sam i priznanje Hrvatske diskografske udruge za trideset i pet godina karijere. Jako puno emocija na jednom mjestu. Adrenalin nije stao rasti, uopće ne znam kako bi opisala ono što se dogodilo. Publika je bila oduševljena, nastojala sam svima na neki način prići, proslaviti to sve sa njima, istaknula je Zorica Kondža. 

foto: Tomislav Jagar