"Zlatne ruke" vrijednim obrtničkim rukama

VIŠE IZ RUBRIKE

    Skupština Obrtničke komore Karlovačke županije sinoć je održala svoju svečanu sjednicu u restoranu Kristal u Karlovcu. Na sjednici su među ostalim podijeljena priznanja i zahvalnice pojedincima i institucijama koji su pomogli u realizaciji 15. Obrtničkog sajma. U prvom, radnom dijelu sjednice skupštinari su usvojili izmjene i dopune Financijskog plana Obrtničke komore Karlovačke županije za prošlu i program rada za ovu godinu te Financijski plan za 2019.godinu.

    Zatim je uslijedio svečani dio sjednice kojem su prisustvovali  zamjenica župana Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, gradonačelnici Karlovca i Slunja Damir Mandić i Jure Katić,  zamjenica gradonačelnika Duge Rese Katarina Srakovčić te brojni predstavnici županijskih i gradskih institucija, Cehova te brojne obrtnice i obrtnici iz naše županije.

    Na svečanom dijelu sjednice uručene su zahvalnice pojedincima i institucijama koji su svojim radom dali značajan doprinos u realizaciji 15.Obrtničkog sajma u Karlovcu, a uručena su također i priznanja Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos razvoju obrtništva i unapređenju rada obrtničkih asocijacija. Priznanje Hrvatske obrtničke komore dobile su Ružica Steković, vlasnica obrta za ugostiteljstvo Ružica te Vesna Sečen- vlasnica obrta za trgovinu Sečen.

    Povelja Komore pripala je Vlatku Čunku, vlasniku obrta za proizvodnju, trgovinu i građevinarstvo P.T.G., a plaketa zlatne ruke Renati Gorišek Prstec, vlasnici svjećarsko-medičarskog obrta Prstec.

    Svim prisutnima obratili su se predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković te predsjednik Udruženja obrtnika grada Karlovca Željko Vuković poželjevši svima puno uspjeha u daljnjem radu i nastavak uspješne suradnje s Komorom. (rb)