Prvi Karlovački

Živi zid objavio kandidature: Čedomir Tatalović kandidat za gradonačelnika, David Gorup za župana

Autor: Anamarija Radočaj

01.04.2021

Politika

Živi zid je danas u Karlovcu predstavio kandidate za gradonačelnika Karlovca i župana Karlovačke županije.

Gradski vijećnik Živog zida i kandidat za gradonačelnika Karlovca, Čedomir Tatalović, rekao je da se kroz rad u Vijeću bavio mnogim temama i predlagao brojna rješenja, međutim da niti jedan prijedlog nije bio prihvaćen od strane HDZ-a. Ističe da je upravo implementacija svih rješenja glavni razlog kandidature za izvršnu vlast, a potpuni program će predstaviti javnosti kroz desetak dana.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika bit će Marijan Fudurić, bivši direktor Gradska toplane Karlovac.

David Gorup, kandidat za župana Karlovačke županija izjavio je da je ponosan što ga je Živi zid predložio kao kandidata i da će dati sve od sebe da građani imaju bolje uvjete za život.

Smatram da Karlovačka županija ima ogroman potencijal u razvoju agroturizma, proizvodnji domaće hrane i obnovljivim izvorima energije i u tome smjeru želim djelovati, istaknuo je Gorup.

Zastupnik u Europskom parlamentu i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić, kazao je da se problemi koje grad i županija imaju moraju početi rješavati, a da se mogu riješiti jedino s pozicije vlasti. Pozvao je sve građane da se ohrabre i odaberu promjenu.