Na konferenciji za novinare najavljena malonogometna uzbuđenja, koja su poslijepodne počela u Sportskoj dvorani na Rakovcu

Zimske malonogometne čarolije

VIŠE IZ RUBRIKE

  Nogometni savez Karlovačke županije i tvrtka Mladost organiziraju 51. tradicionalni turnir u malom nogometu  u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Malonogometna događanja počela su danas turnirom registriranih klubova Nogometnog saveza Karlovačke županije i turnirom gradskih četvrti i mjesnih odbora. Tim povodom održana je konferencija za novinare, a domaćin je bio direktor tvrtke Mladost Ivan Uđbinac.

  -Tvrtka Mladost sudjeluje sa svim što je potrebno za održavanje turnira, osigurali smo sportski teren, svlačionice i prateće sadržaje i naši ljudi će raditi za vrijeme turnira. Drago mi je što smo i ove godine domaćini turnira, prošle godine za vrijeme pedesetog turnira pokazalo da je to dobar projekt. Posebno se dobro pokazalo pokretanje turnira gradskih četvrti mjesnih odbora, rekao je Uđbinac.

  Predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Dario Mrzljak istaknuo je da je prošle godine pokrenut turnir gradskih četvrti mjesnih odbora i to se pokazalo kao pun pogodak.

  -Taj turnir se pokazao kao odličan projekt, pa s njim nastavljamo i ove godine. Paralelno krećemo s dva turnira, turnir gradskih četvrti i turnir registriranih klubova Nogometnog saveza Karlovačke županije. Iz ta dva turnira po osam momčadi ide u glavni turnir. Do 28. prosinca primaju se prijave za glavni turnir. Prošle godine turnir je imao humanitarni karakter, skupljali smo sredstva za Udrugu Zvončić, a s time nastavljamo i ove godine. Ovaj put skupljamo novac za Udrugu Jak kao Jakov, rekao je Mrzljak.

  Gradonačelnik Damir Mandić kazao je da je Grad Karlovac kao suorganizator financijski pomogao turnir s 50 tisuća kuna.

  -Prošle godine sudjelovalo je 26 ekipa na turniru gradskih četvrti i mjesnih odbora, a tako će biti i ove godine. To natjecanje daje cijelom turniru posebnu draž i natjecateljski duh. Angažman Nogometnog saveza Karlovačke županije i tvrtke Mladost je ključan da dobijemo oblik turnira koji želimo, kazao je Damir Mandić. (b.o.)