Kvalifikacije za Europsko nogometno prvenstvo žena 2025. godine

Ženska nogometna reprezentacija Hrvatske priprema se u Karlovcu za utakmice s Walesom i Ukrajinom

VIŠE IZ RUBRIKE

Ženski nogomet

Žensku nogometnu reprezentaciju Hrvatske posjetio je danas na treningu gradonačelnik Damir Mandić

Ženska nogometna reprezentacija Hrvatske priprema se na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" za dvije preostale utakmice skupine B 4 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025. godine. Hrvatska je prva s devet bodova, a Wales drugi s osam bodova. Hrvatska dočekuje u Karlovcu u petom kolu u petak, 12. srpnja od 20 sati i 15 minuta reprezentaciju Walesa, a 16, srpnja gostuje kod Ukrajine. Žensku reprezentaciju Hrvatske danas je na treningu posjetio gradonačelnik Damir Mandić, koji je istaknuo dobru suradnju Grada Karlovca i Hrvatskog nogometnog saveza.

-Hrvatski nogometni savez bio je stvarno proteklih godina na raspolaganju nekim našim inicijativama iz Karlovca. U uređenju glavnog travnjaka i postavljaju umjetne trave Hrvatski nogometni savez sudjelovao je jednim dijelom i financijski. Tako da je organizacija njihovog boravka u Karlovcu, na neki način, zahvala njima na svemu. Vjerujem da će i ova utakmica proći jako dobro, ovo je neki zalog za budućnost, vjerujem da ćemo uspjeti dovesti i mlađe reprezentacije, kako je bilo i do sada. Tako da smo svi zadovoljni, i Hrvatski nogometni savez i mi u Karlovcu. Nogometni klub "Karlovac 1919" to jako dobro organizira, rekao je gradonačelnik Mandić.

Unatoč obavezama, gradonačelnik Damir Mandić doći će u petak na utakmicu, a pozvao je karlovačke ljubitelje nogometa da dođu navijati za reprezentaciju Hrvatske.

-Već mi je utakmica u rasporedu, ali taj dan imam puno obaveza, pogotovo što je u petak poslijepodne i svečana sjednica Gradskog vijeća. Doći ću barem na petnaest, dvadeset minuta. Pozivam sve u Karlovcu da dođu na utakmicu i naprave pravu domaćinsku atmosferu na stadionu za našu žensku reprezentaciju, koja to zaslužuje, kazao je Damir Mandić.