Prvi Karlovački

Željko Fanjak novi direktor Turističke zajednice Karlovačke županije

Autor: Renata Benković

11.12.2020

Karlovac

Odluka vijećnika bila je jednoglasna, a Fanjak je bio jedini kandidat

Željko Fanjak novi je direktor Turističke zajednice Karlovačke županije. Odlučeno je to na jučerašnjoj sjednici Turističkog vijeća Karlovačke županije kojom je predsjedala predsjednica i županica Martina Furdek Hajdin. Odluka vijećnika je bila jednoglasna, a Fanjak je bio jedini kandidat.

Fanjak je članovima Turističkog vijeća predstavio svoj prijedlog rada za 2021. godinu te izložio svoju turističku viziju Karlovačke županije, a to je “Vodeća turistička destinacija aktivnog odmora u kontinentalnoj Hrvatskoj”.

Glavne odrednice plana rada oslanjaju se na postojeće strateške dokumente za sektor turizma. Ovu Odluku potrebno je na odobrenje dostaviti sa svom pratećom dokumentacijom u Ministarstvo turizma i sporta te pričekati njenu pravomoćnost, izvijestili su iz Županije.

Dosadašnja direktorica Turističke zajednice Karlovačke županije, Dina Begić zahvalila se svima na dosadašnjoj suradnji i konstruktivnim prijedlozima te je dodala kako ima puno lijepih uspomena iz turističke zajednice i kako će se u mirovini moći više posvetiti svojim brojnim hobijima.