Prvi Karlovački

Želim da čuješ moju priču- Stanko Slunjski

01.02.2019

Vijesti

'Super tata' iz taksija kojeg se sjećamo s malih ekrana.

Vikend je vrijeme za ‘bijeg’ iz vreve metropole, a Varaždin je za to idealna destinacija. Nakon dana uživanja u jedinstvenoj atmosferi baroknog grada, vrijeme je za večeru i uživanje u lokalnim specijalitetima. Kako isto podrazumijeva koju čašicu, odlučujemo se za prijevoz taksijem. Biramo broj, a vozilo stiže brzo. Sjedamo u automobil i ulazimo u razgovor sa simpatičnim vozačem koji nam je od nekuda poznat.

Oprostite, znam da ovo zvuči kao floskula, ali negdje smo Vas već vidjeli.

Vozač Stanko Slunjski se nasmije i spremno odgovara.

– Moguće da jeste, prije nekoliko godina kuhao sam u Masterchefu – otkriva simpatični 67-godišnjak.

Stanko u Cammeu radi oko 3 godine, a prije toga bavio se, kako kaže, svim i svačim.

Diplomirao sam cestovni promet, imao sam i privatnu tvrtku, a onda je preminula moja supruga i ostao sam s troje male djece.

Brinuo je za djecu i bavio se raznim poslovima, a onda je vidio oglas za posao u Cammeu. Prijavio se, obavio razgovor, prošao obuku i krenuo na cestu.

Svaki početak je težak, ali kada iza sebe imate logistiku i podršku, sve se može. Jako sam zadovoljan – primanja su korektna, kao i odnosi među kolegama.

S putnicima je uglavnom imao pozitivna iskustva, a kako je nastupio u poznatom kulinarskom showu, nerijetko ga prepoznaju.

– To uvijek bude simpatično. Odnekud sam im poznat pa se stide pitati. Kada se na to napokon odvaže, uđemo u razgovor pa im ponekad preporučim kakav dobar recept, smije se Stanko.

Kuhati je počeo, kako sam kaže, silom prilika. Prvo je krenuo s ‘standardnim’ receptima, a onda je sam sebi počeo podizati ljestvicu.

U show su me prijavila djeca, a ostalo je povijest.

Slobodnog vremena nema mnogo, a kada se nađe koji slobodan sat, Stanko ga provodi u vinogradu.

To je moja oaza mira i savršen lijek protiv stresa, zaključuje.

Hvala na vožnji!

Cammeo ti nudi odličnu zaradu, a  brinemo i o tome da budeš maksimalno spreman kada sjedneš za volan. Za vozilo i druge detalje ne brini. To je naš zadatak. Tvoje je samo da se prijaviš ovdje. Vidimo se u Cammeu!

SPONZORIRANI ČLANAK