Sretna Nova godina, cijenjeni čitatelji!

Zdravlja i zadovoljstva u 2022. godini želi vam karlovački.hr!

VIŠE IZ RUBRIKE

    Ostavili smo jednu godinu iza nas, nije bila neka - reći će mnogi… Ali, realno, mogla je biti i puno gora. Obično se na kraju nekog perioda podvlači crta, rezimira se, zbrajaju se rezultati... Što smo dobro odradili lani, što nismo, na kojim našim potezima i odlukama trebamo učiti, te kako biti bolji u novoj godini. E sad, je li 2021. bila jedna dobra ili loša godina? Meni osobno je bila baš kao i svačija - u nekim stvarima presavršena, u nekim stvarima totalni promašaj. Upravo takvu vam želim sljedeću godinu! Jer dobrih stvari nema bez loših, ne možeš cijeniti dobra vremena bez onih loših, nema svjetla bez mraka, nema ''bolje'' bez da ne naučimo na greškama, na iskustvu, bez ''loše''. Neka vam takva - životna, normalna, i dobra i loša, bude i ta nova godina koja je danas započela. Na kraju krajeva, 2021., 2022. to su samo brojevi.

    Mene brojevi nisu nikad opterećivali. Na kraju dana kad podvučeš crtu, na kraju godine na izmaku ili jednog dana na kraju života - nije bitno ni koliko si zaradio, ni koliko si lajkova dobio, nije bitno ništa što se broji, ma koliko cijeli život nešto zbrajali... nije bitna ni dvadeset i prva ni dvadeset i druga. Bitan je osmijeh, unutarnje zadovoljstvo, mir, dragi ljudi oko nas, zdravlje, ono nematerijalno, sve ono zapravo vrijedno.

    Želim vam svima, stoga, da spoznate ono najbolje u vašim životima, ono neprebrojivo, ono uistinu bitno i da s tom spoznajom kročite u novu godinu. Svako dobro i samo najbolje u 2022. godini želi vam redakcija portala karlovački.hr i ja osobno.

    Ivica Pilaković, glavni urednik