Rukometni klub "Dubovac-Gaza"

Zbog problema s terminima, pripreme počele na vanjskom rukometnom igralištu na Dubovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

Počele pripreme

U subotu od 18 satu u dvorani Osnovne škole Grabrik prva pripremna utakmica s momčadi "Zaprešića"

Rukometni klub "Dubovac-Gaza" počeo je danas s pripremama za prvenstvo u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi jug. Prvi trening odrađen je na vanjskom rukometnom igralištu na Dubovcu. Trener Dragomir Požega kazao je da imaju dosta novih igrača.

-Vratili smo se na naše staro igralište, trenutno imamo malo problema s tim terminima. Snalazimo se, lijepo je vrijeme, pa možemo koristiti igralište gdje je "Dubovac" davno igrao i ja kao klinac. Imamo dosta novih igrača, četiri su došla iz "Karlovca" Fran Balen, Petar Raužan, Bruno Dujmić i Marlon Relić, došao je Leonardo Vučak iz Zagreba, vratar Luka Prezelj vratio se iz "KTC-a" i on je sigurno najveće pojačanje, tu smo sada dobro pokriveni s golmanima. Leonardo Vučak pokrio je poziciju pivota, dobar je igrač, nadam se da će kod nas još napredovati, rekao je trener Požega.

Trener fizičke pripreme je Antonio Šagovac, koji je završio Kineziološki fakultet. Već u subotu počinje se s odigravanjem pripremnih utakmica.

-Pripremne utakmice kreću već ovaj vikend kada igramo sa "Zaprešićem", imamo ukupno dogovoreno šest utakmica, nakon "Zaprešića", "Maksimir Pastela, "Črnomelj", pa turnir u Senju. U biti sam i htio više utakmica da se uigramo, jer imamo dosta novih igrača. Očekivanja su da moramo ostati u ligi, to je jedino što bi htjeli, nadamo se da ćemo s ovim igračima i upravom uspjeti to napraviti, istaknuo je Požega.

"Dubovac-Gaza" prvu pripremnu utakmicu igra u subotu od 18 sati u dvorani Osnovne škole Grabrik protiv momčadi "Zaprešića".