Prvi Karlovački

Zbog lošeg vremena koje je najavljeno za sutra izložba i šetnja lutaka na promenadi – DANAS poslijepodne

Autor: Ivica Pilaković

27.05.2022

Kultura

POZIVAMO VAS SVE NA TREĆI DAN InPut Festa

Program za petak kreće u 10 sati predstavom ”SRETNA KUĆICA” koju izvodi Gradsko kazalište lutak Rijeka. Riječ je o predstavi koja će biti izvedena prvi puta na splavi veslačkog kluba Karlovac – KVAKA. Predstava je namijenjena za uzrast 3+. Nakon predstave možete se pridružiti na lutkarskoj radionici.

Nakon toga u 16:30 na programu je izložba koja će biti prikazana po promenadi, dođite i pogledajte lutke u šetnji. Kao i svaki dan i danas su studenti Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka pripremili bogat program za sve uzraste pa tako možete u 17:30 pogledati u Paviljonu Kazler predstavu koja će biti izvedena na najmanjoj pozornici na svijetu ili možete u 18:30 uživati na zelenoj površini Šanca i gledati njihovu predstavu ”ZAJEDNO”.

Ako slučajno niste stigli ujutro doći i pogledati predstavu ”SRETNA KUĆICA” na splavi, igra ponovno i u 17 sati, ali  u Glazbenom paviljonu.

Zanimljiv dan završava u 21 sat s jednom posebnom predstavom po imenu ”BRAČNE MUKE IZ VIZURE RUKE” ispred Gradskog kazališta Zorin dom. Predstava je namijenjena za 13+.

Još jednom podsjećamo da zbog lošeg vremena koje je najavljeno za sutra (subota, 28. 5.) izložba i šetnja lutaka koja je najavljena na promenadi održat će se danas poslije podne!

Iz Zorin doma pozivaju sve vas da dođete i budete dio još jednog dana u sklopu InPuT Festa s kojim Karlovac postaje lutkarska meka.