kupovina poklona

Zašto se potajno nadamo da ćemo s poklonom dobiti i račun?

VIŠE IZ RUBRIKE

PROMO

Kupovina poklona slatka je muka jer je idealni poklon teško pronaći. Zato nije neobično što smo se svi barem jednom ponadali da smo s poklonom dobili račun.

Kupovanje poklona slatka je muka jer je promišljen i koristan poklon teško pronaći. Sigurno ste se više puta našli u situaciji u kojoj ste se ponadali da je s poklonom stigao i račun jer ste dobili nešto što nikako nije po vašem ukusu ili vam je apsolutno beskorisno. Jedan od glavnih razloga zbog kojih se nadamo računu uz poklon je taj što je teško znati točno što druga osoba želi. Svatko ima svoje individualne ukuse, preferencije i potrebe pa se tako pronalazak idealnog poklona lako pretvori u pravu noćnu moru. Ponekad je teško pogoditi želje i kriterije, posebno ako nismo blisko povezani s osobom kojoj poklanjamo.

Kupovina skupljih predmeta, poput odjeće, elektronike ili nakita, može biti izazovna jer je potrebno razmotriti veličinu, boju, marku ili druge preferencije. Ako uz poklon priložimo račun, osoba će imati mogućnost zamjene ili povrata proizvoda ako nije zadovoljna njime. No, cilj poklona definitivno nije zamjena ili vraćanje u zamjenu za povrat novca. Dobri i originalni pokloni mogu biti iznenađenja koja će oduševiti primatelja. Umjesto tradicionalnih poklona kao što su cvijeće, čokolade ili kozmetika, razmislite o nečem što će biti posebno i osobno. U nastavku vam donosimo prijedloge poklona uz koje definitivno neće biti potrebno prilaganje računa.

Traženje poklona

Personalizirani pokloni

Istinski promišljen personalizirani poklon može biti pun pogodak. Ovaj tip poklona ima poseban dodir jer pokazuje da ste uložili trud u pronalaženje nečega jedinstvenog i prilagođenog toj osobi. Primjerice, ako osoba ima ljubimca za kojeg je posebno vezana, možete joj pokloniti ručno oslikanu šalicu sa slikom ljubimca ili gravuru ljubimca na privjesku. Također, ako je osoba pokrenula vlastiti biznis, personalizirani pokloni s logom tvrtke također su sjajan poklon.

Hobi-poklon

Ako je primatelj poklona ljubitelj umjetnosti ili kreativnih hobija, možete razmisliti o poklonu koji će podržati tu strast. To može biti set kvalitetnih bojica, slikarskih platna, tečaj slikanja ili keramike. Time potičete njihovu kreativnost i omogućavate im da se izraze na nov i inspirativan način.

Putovanja i adrenalinske avanture

Ako je osoba ljubitelj putovanja ili avanture, možete razmisliti o poklonu koji će im pružiti novo iskustvo. To može biti vaučer za putovanje ili avanturističku aktivnost poput planinarenja,  bacanja sjekira, ronjenja ili leta avionom. Time im pružate priliku da stvore nezaboravne uspomene i prošire svoje horizonte.

Poklon - avanture

Pokloni za ljubitelje knjiga i filmova

Za one koji vole knjige ili filmove, možete istražiti mogućnosti darivanja kolekcija njihovih omiljenih naslova ili pokloniti pretplatu na uslugu streaminga filmova ili knjižni klub. Ova vrsta poklona pruža nepresušan izvor zabave i razonode.

Bon za restoran ili trgovinu

Za neke osobe često kažemo da 'imaju sve' pa se ne možemo dosjetiti poklona koji bi ih oborio s nogu. Ipak, ono što će i osobe koje 'imaju sve' rado primiti je bon za restoran ili trgovinu. Svi moraju jesti, a ako još k tome dobiju besplatnu hranu u najdražem restoranu, zasigurno će pamtiti vaš poklon zauvijek.

Poklon bon za restoran ili trgovinu

Bon za čišćenje stana

Svi u životu imamo onu osobu koja ima pregršt obaveza i često se požali da ne stigne ništa. Ne možemo ni zamisliti scenarij u kojem takvu osobu ne bi potpuno oduševio bon za čišćenje stana koji bi joj olakšao život i dopustio da barem jedno nedjeljno jutro provede ispijajući kavu, a ne čisteći stan jer tada jedino ima vremena.

Karte za kazališnu predstavu

Ljubitelje kazališta zasigurno će oduševiti ulaznice za omiljenu predstavu ili, s druge strane, neku za koju nikada nisu ni čuli. Često je iskustvo puno bolji poklon od nečeg materijalnog stoga nemojte prezati od poklona poput karata za kazališnu predstavu ili kino-premijeru.

Dom i vrt

Među prijateljima i obitelji uvijek se može naći netko tko jako voli uređivati svoj dom i vrt. Bilo da je riječ o običnim dodatcima za kuhinju, inovativnim rješenjima za dom  ili pak biljka s vrtnim alatom, takve osobe će sve navedeno razveseliti. Isto tako svaki put kada će koristiti tu stvar, sjetit će se vas tako da ćete definitivno vi i vaš poklon ostati njima u sjećanju

Sloboda izbora najbolji je poklon

Ovakvi pokloni pružaju ne samo trenutno zadovoljstvo, već i mogućnost stvaranja posebnih trenutaka i zajedničkih uspomena. Izbora je puno, a često je vremena za traženje poklona malo. Zato ako se ikad shvatite da nemate vremena za traženje idealnog rješenja, nemojte brinuti jer postoji jedan poklon koji pokriva sve navedene prijedloge.

SuperCard poklon kartica

Sva pomoć oko kupovine poklona nalazi se u bogatoj ponudi SuperCarda! Kartica koju mogu iskoristiti u više od 500 trgovina - od tehnološke opreme i kozmetike, preko nakita i odjeće, do hrane i adrenalinskih avantura – izbora je mnogo, a poklon je samo jedan. Ova kartica odgovara baš svakome, a sloboda izbora doista je najbolji poklon.  Poklonite SuperCard poklon-karticu i neka se o više nitko ne nada računu kada ih vi darujete.

VIDIMO SE U KARLOVCU!

Ako želite saznati više o nama i našoj šarenoj paleti proizvoda, vidimo se ovaj vikend na 12. Obrtničkom sajmu u Karlovcu te u Spar i Interspar trgovinama u Zagrebu. Naše promotorice bit će spremne odgovorit vam na svako pitanje. Veselimo se!