Lijepa gesta

Zaposlenici Inkasatora usrećili Andriju, dječaka koji je smješten u udomiteljskoj obitelji

VIŠE IZ RUBRIKE

Hvala Inkasatoru!

Iako je bicikl nekome samo bicikl, za Andriju ovaj bicikl znači puno više.

-Zaposlenici Inkasatora danas mogu biti ponosni na sebe, kazala je u ime Udruge udomitelja Marina Novaković Matanić, jer učinili su jednu veliku stvar i usrećili jednog posebnog dječaka Andriju sretnim.

Andrija je tijekom ljetovanja u odmaralište Selce rekao da skuplja novac za bicikl, ali s obzirom na njegove probleme s motorikom potreban mu je bicikl s tri kotača koji iziskuje i puno više novčanih sredstava nego da je riječ o običnom biciklu.

-S obzirom na to da sama znam da je jako teško skupiti toliko novaca odjednom, priča Novaković Matanić, krenula sam u akciju i počela tražiti način kako da Andriji što prije pronađemo način da krene u svoju vožnju. U razgovoru s direktoricom Inkasatora Andrejom Barberić izložila sam joj ideju i što je potrebno Andriji, ona je rekla da ima jedan prijedlog i da će razgovarati na sastanku zaposlenika.

Zaposlenici Inkasatora odlučili su da će sami prikupiti novac i pokloniti bicikl Andriji. Primopredaja bicikla je napravljena danas, a teško je bilo sakriti emocije i Andrije, i članova Udruge udomitelja, i svih zaposlenika Inkasatora. Zaposlenici su si dali i dodatnog truda i složili su bicikl sami.

 

 

Iako je bicikl nekome samo bicikl, za Andriju ovaj bicikl znači puno više. Za njega bicikl je i razvijanje njegove samostalnosti te će moći proći i u rekreativnu vožnju, ali i obaviti kupnju u trgovini.

-Ovim putem se zahvaljujemo svim zaposlenicima Inkasatora jer nema ljepše stvari nego pomoći djetetu bez odgovarajuće roditeljske  skrbi, a Andriji želimo puno kilometara i ugodnu vožnju, kazala je u ime Udruge udomitelja Marina Novaković Matanić.