Prvi Karlovački

Zaigrajte nagradnu igru i provedite romantični vikend u dvoje

Autor: Anamarija Radočaj

03.02.2021

Mozaik

Romantičnim vikendom za dvoje i automobilom s punim tankom goriva daruju vas Karlovački, Terme Tuhelj i Auto Hrvatska Automobili

Mjesec ljubavi je tu, a romantika i pokloni za one zaljubljene uvijek su u modi. Ove godine provedite zajedno romantični vikend od 12. do 14. veljače 2021. koji vam daruje Karlovački u suradnji s Termama Tuhelj i Auto Hrvatska Automobilima.

 

Što možete osvojiti?

Pobjednici će osvojiti romantičnu wellness avanturu za dvije osobe u trajanju od dvije noći i tri dana u Termama Tuhelj koja uključuje:

-smještaj u dvokrevetnoj sobi hotela Well****

-bogati samoposlužni WELL doručak

-ručak i domaća večera sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijaliteta, ponudom vitalne hrane te posebno pripremljenim jelima na front cooking-u uz savjete naših kuhara

-neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta

-neograničen ulaz u Svijet sauna

-ogrtač za bazen ili saunu u sobi

-animacijski WELL program u skladu s epidemiološkim mjerama

-noćno kupanje subotom

-gratis WI-FI u prostorijama hotela

-dijete do 5 godina ostvaruje gratis smještaj

Ne trebate brinuti ni za prijevoz. Auto Hrvatska Automobili vam za taj vikend daruje novu Škodu Octaviu Hybrid i puni rezervoar goriva.

Kako do nagrade?

Ispod objave o nagradnoj igri na Facebook stranici Karlovački u komentar nam pošalji fotografiju sebe i svoje ljubavi. Ona fotografija koja osvoji najviše lajkova bit će ujedno i pobjednička fotografija koja će zaljubljenom paru omogućiti uživanje u romantičnom vikendu.

Objavu je potrebno podijeliti javno na svom Facebook profilu uz #karlovacki i #visitkarlovac.

 

Pobjednici će biti objavljeni u srijedu 10. veljače 2021. godine.