Prvi Karlovački

Zahvaljujući KAkvart-u uređen sportsko rekreativni teren na Dubovcu

Autor: Miloš Milovanović

24.10.2020

Karlovac

Postavljena su dva nova gola i šljunčane staze oko terena, uređeno je odbojkaško igralište u pijesku, popravljena je žičana ograda oko igrališta te je cijeli teren očišćen od raznog otpada i raslinja

Na sportsko-rekreativnom terenu na Dubovcu  prijepodne su se okupili  rukometaši RK Dubovac-Gaza, nogometaši rekreativci i vijećnici GČ Dubovac. Svi zajedno „zasukali su rukave“ i pomogli uređenju poznatog terena na Dubovcu.

Do sada su postavljena dva nova gola i šljunčane staze oko terena, uređeno je odbojkaško igralište u pijesku koje je djelomično bilo zaraslo u travu. Danas je popravljena žičana ograda oko cijelog igrališta i cijeli teren je očišćen od raznog otpada i raslinja.

Zahvaljujem se  svim volonterima, rukometašima, rekreativcima koji svakog vikenda koriste teren, ali i Gradu Karlovcu i kompaniji HEINEKEN koji su prepoznali važnost ovog prelijepog sportskog terena na Dubovcu i podržali nas financijski. Postavili smo nove golove koji su sad puno sigurniji, sredili mreže da lopte više ne lete okolo igrališta, a znale su završiti i u Kupi. Lijepo je vidjeti koliko ljudi dolazi i koristi igrališta i sprave. Sada mogu još više uživati na otvorenom, izjavila je predsjednica Vijeća Gradske četvrti Dubovac Alma Dubravčić.

Današnjom radnom akcijom je završen projekt koji je podržan na ovogodišnjem natječaju KAkvart. Glavni partner Gradu Karlovcu u projektu KAkvart je kompanija HEINEKEN Hrvatska s brendom Karlovačko.