Prvi Karlovački

Zahvala građanima jer se pridržavaju mjera zaštite, ali i apel da ih se nastave pridržavati i dalje

26.03.2020

Koronavirus

U narednim danima budite još discipliniraniji u zaštiti sebe i svojih bližnjih

Građani Karlovca i Karlovačke županije u velikoj se mjeri pridržavaju mjera zaštite, a na tome im je zahvalio i Josip Ribar, načelnik Stožera civilne zaštite Karlovačke županije.

Zahvala svim stanovnicima Karlovačke županije što se u ovim teškim trenucima zajedno s nama pridržavaju svih ovih mjera koje su nam sad na snazi. Napominjemo i molimo da se i dalje pridržavao kako bi nam bilo lakše prebroditi ovu situaciju i kako bi pomogli zdravstvenom sustavu. Još jednom ispred Stožera CZ Karlovačke županije apeliramo na zdravstvene djelatnike da nam budu vodilja i da se oni prvi pridržavaju mjera koje su na snazi.

Ribarovom apelu pridružio se i ravnatelj Opće bolnice Karlovac dr. Ervin Jančić, napomenuvši da jedino pridržavanjem mjera možemo izbjeći talijanski scenarij.

Molio bih sve naše sugrađanske i sugrađane u Karlovačkoj županiji da se striktno i odgovorno drže propisanih mjera. Svaki život je dragocjen. Molim vas budite oprezni. Dužni ste to prema svojim roditeljima i svojoj djeci. Bolest se vrlo brzo širi i molim vas budite krajnje odgovorni. Budite oprezni prema svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih, pozvao je Jančić.

Da građani ozbiljno shvaćaju preporuke pokazuje i podatak kojeg je iznio Josip Ribar o kršenjima samoizolacije. Naime, Policijska je uprava karlovačka u 24 sata kontrolirala 200 samoizolacija i utvrđena su samo dva kršenja.