Prvi Karlovački

Zadobarje slavi rođendan Karlovca i poziva vas na kupanje na Dobri

Autor: Ivica Pilaković

30.06.2022

Karlovac

Iz Zadobarja su nam se pohvalili kako se lijepo rashladiti u Dobri i podsjećaju nas na događaje kojima će se obilježiti rođendan grada Karlovca.

Još od Uskrsa ove godine svaku prvu subotu u mjesecu održavaju kino projekcije u improviziranom kinu.. Tako će se i ovu, prvu subotu u mjesecu srpnju održati kino projekcija s prikladnim videouradkom Antonia Sudca pod nazivom “Karlovačko stanje uma”. Radi se o dokumentarnom filmu u kojem su snimljene izjave Karlovčana. Nakon toga moći će se pogledati jedna od predstava dramske skupine “Banda”. Na kraju slijedi iznenađenje za najmlađe koji dođu u kino, a ovim putem ih pozivamo u što većem broju.

Vrijedni Zadobarci uredili su mjesno kupalište “Fanjki”. Tako su plivanje, nogomet, kartanje, izrada pletenica, badminton i druge društven-zabavne igre zanimacija i ovog ljeta na ugodno toploj i bistroj Dobri.

-Znači, vidimo se na kinoprojekciji  u subotu u 20 sati u društvenim prostorijama iza jaslica u Zadobarju, a na Dobri svakog dana, poručila je tajnica KUD-a Zadobarje Ljiljana Sudac.