Kino Edison

Za vikend Dani otvorenih vrata

VIŠE IZ RUBRIKE

Novoobnovljeno

Prva manifestacija koja će biti održana u kinu je 28. Filmska revija mladeži i 16. Four River Film Festival, od 12. do 16. rujna, a redovan kino program kreće 17. rujna.

Prvo hrvatsko VR kino - Kino Edison, multimedijski centar za kulturno-turističke sadržaje nakon procesa revitalizacije otvara svoja vrata. 9. i 10. rujna od 10 do 14 sati i od 17 do 20 sati.

Prva manifestacija koja će biti održana u kinu je 28. Filmska revija mladeži i 16. Four River Film Festival, od 12. do 16. rujna, a redovan kino program kreće 17. rujna.

Ravnatelj Kina Edison, Ivan Gojmerac na današnjoj konferenciji za novinare održanoj na platou Kina Edison pozvao je sve zainteresirane na Dane otvorenih vrata ove ustanove, te najavio predstojeća događanja.

Tajnica Hrvatskog filmskog saveza, Tatjana Aćimović čestitala je na „trenutno najljepšem kinu u državi“, te se osvrnula na predstojeći filmski festival.

Tajnica Zajednice tehničke kulture Karlovac i Karlovačke županije, Suzana Šnajdar kazala je kako će njihova udruga i ubuduće podupirati rad mladih.

Direktorica karlovačke Turističke zajednice, Marina Burić izjavila je kako su turizam i film nepovratno spojeni, te dodala:

Koordinatorica Revije i Festivala, Ksenija Sanković rekla je kako je izuzetno sretna što je filmski festival prva manifestacija koja se održava u Edisonu, te se osvrnula i na sami program manifestacije.

Pročelnica županijskog Upravnog odjela za školstvo, Marija Šćulac izjavila je kako su u županiji jako ponosni na ekipu iz Kinokluba Karlovac, te dodala:

Gradonačelnik Damir Mandić također je zahvalio ekipi iz Kinokluba na svemu što su radili zadnjih godina, a također je pozvao sve zainteresirane na Dane otvorenih dana Kina Edison.

Istaknuo je i kako je 2023. godina posebna u gradu Karlovcu.