Prvi Karlovački

Za prijave za ovogodišnji Sajam udruga preostala još dva dana

18.09.2019

Karlovac

To zajedništvo zaista je i duša grada i naš grad promovira u najboljem mogućem svjetlu, istaknula je pročelnica Draženka Sila Ljubenko

Grad Karlovac u suradnji s udrugom Carpe Diem 28. rujna organizira 11. Sajam udruga na Šetalištu dr. Franje Tuđmana. Prijave za sudjelovanje moguće su do 20. rujna.

-Želja nam je da se prijavi što veći broj udruga kako bi se mogli predstaviti građanima grada, ali i međusobno vidjeti što tko od njih radi, izjavila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Draženka Sila Ljubenko.

Naglasila je i kako iskustva od prijašnjih godina pokazuju kako ima jako puno zainteresiranih udruga za ovaj sajam.

-To nas veseli i to zajedništvo zaista je i duša grada i naš grad promovira u najboljem mogućem svjetlu. Stoga još jednom pozivamo udruge i želimo da taj dan bude zaista svima koristan i da ga ugodno provedu, poručila je Sila Ljubenko.

Inače, za sudjelovanje na Sajmu udruga prijave su moguće putem prijavnog obrasca koji se nalazi na web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr i web stranici Centra za mlade www.czm-grabrik.hr i www.portalzamlade.info. Također, prijave i sve informacije moguće su i putem sajam-udruga@karlovac.hr. (sl)