Prvi Karlovački

Za doček Nove godine zaplešite uz Ivanu Banfić, Mineu i Ellu i hitove 90-ih

14.11.2019

Karlovac

Organizatori najavili najveći novogodišnji dance party u Hrvatskoj

U Novu 2020. godinu Karlovčani i svi oni koji se nađu u Karlovcu ući će u plesnom ritmu hitova hrvatske dance glazbe iz devedesetih godina, najavili su danas izvršni organizatori udruga Izvan fokusa. Nastupit će Ivana Banfić iliti I Bee, Minea i Ella, koje su 90-ih žarile i palile hitovima kao što su “Šumica”, “Vrapci i komarci” ili “Iza ponoći”.
Po treći put doček Nove godine bit će kod Glazbenog paviljona, a Filip Trezner iz udruge Izvan fokusa je najavio da će Karlovac biti domaćin najvećeg novogodišnjeg dance partya.
Smatramo da je ovo program koji će privući ne samo Karlovčane nego i ljude iz okolice, iz Zagreba sve koji su željni ovakvog programa, a koji je sve više „in“ i interesantan je i mlađima, ali i starijoj publici. Pozivam sve da nam se pridruže i da završimo ovu godinu proslave 440. rođendana grada Karlovca na najbolji mogući način, rekao je još Trezner.
Minea je naglasila da garantira svima dobru zabavu i atmosferu, kao što je bilo i na dosadašnjim koncertima.
Mogu garantirati svima koji dođu odličnu zabavu, super atmosferu i možda najbolji uvod u iduću godinu. Svaki koncert i svaki naš nastup je osmjeh od uha do uha, generacije su od malih do velikih, bit će puno smjeha, puno dobre glazbe, ritmova za plesanje i garantiramo da nitko ovdje neće stajati.
Ivana Banfić je dodala da je veseli nastup za doček Nove godine u glazbenom paviljonu, a onda je pojasnila i zašto.
Veseli me da smo baš u Glazbenom paviljonu, da je tu drveće i da je tu šumica, možda sleti koji vrabac i komarac. Pozivam sve Karlovčane, pozivam zapravo cijelu Hrvatsku da dođu u Karlovac jer ovdje će biti najbolja fešta.
Zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić kazala je da je ovogodišnji doček i koncert u Glazbenom paviljonu kruna za kraj godine u kojoj je Karlovac proslavio 440. rođendan.
Krenuli smo u jednom dobrom raspoloženju i vidim da bismo već mogli zapjevati i zaplesati i dati uvod u ono što nas očekuje kako kroz Advent, tako i sam doček Nove 2020. godine, rekla je u uvodu Navijalić.
Pozivam sve drage nam goste da dođu u naš grad susreta gdje ćemo zajedno slaviti i veseliti se, a prvenstveno pozivam naše drage Karlovčanke i Karlovčanke da dođemo ovdje i veseli i sretni uđemo u Novu 2020. godinu, dodala je na kraju zamjenica gradonačelnika.

Organizator proslave Nove godine je Grad Karlovac, a izvršni organizator Izvan fokusa, dok je generalni pokrovitelj manifestacije Karlovačko.  (kb)

Foto: Igor Čepurkovski