Prvi Karlovački

Za danas planirani program Riječnog kina na Foginovom s kajacima prebačen za sutra

Autor: Sunčica Laić

30.07.2022

Mozaik

U Amfiteatru u Dugoj Resi sinoć je održana 7. večer programa 12. Riječnog kina uz Karlovačko, u organizaciji Kinokluba Karlovac. Na programu je bio igrani film “Talijanska priča”, a uoči filma, posjetitelji su igrali Kviz preko mobitela. Pobjednica Kviza bila je Lucija Krašić. U organizaciji programa pomogla je i Turistička zajednica područja četiri rijeke, a nagrade za Kviz su osim Kinokluba Karlovac osigurali pokrovitelj manifestacije Karlovačko, Slatkovodni akvarij Aquatika, Europe Direct Karlovac i Biblo.

Završna večer, tj. večer kratkometražnih filmova na kajacima na Foginovom kupalištu u Karlovcu trebala je biti večeras, no zbog cjelodnevne kiše i nepovoljnih uvjeta, projekcija je prebačena na sutra, u nedjelju 31. 07.

U organizaciji agencije KaMat Adventure, posjetitelji će već od 18 h moći preuzeti kajak te zaploviti Koranom, a ovom prilikom bit će besplatno korištenje kajaka. Projekcija će započeti u 21 h, a valja napomenuti da će ovaj program biti na obali pored ŠRC-a Korana, tj. preko puta skakaone na Foginovom kupalištu.

Organizacija ove manifestacije ne bi bila moguća bez pokrovitelja kojima se Kinoklub Karlovac i ovim putem zahvaljuje. Uz već spomenutog generalnog pokrovitelja Karlovačko, ove godine su to Hrvatski audiovizualni centar, Grad Karlovac, Turistička zajednica grada Karlovca, Zajednica tehničke kulture Karlovačke županije, Općina Kamanje, Turistička zajednica grada Ogulina, Turistička zajednica područja Kupa, Turbing d.o.o. te Vodovod i kanalizacija d.o.o. Karlovac. Kinoklub zahvaljuje i svim ostalim organizacijama i pojedincima koji pomažu u provedbi ove manifestacije, a valja napomenuti da je za posjetitelje sav program besplatan.