Prvi Karlovački

Vrtić Grabrik u izboru za najljepši vrtić u Hrvatskoj – trebaju vaše lajkove za pobjedu!

Autor: Ksenija Begović

06.12.2019

Karlovac

Najnoviji karlovački vrtić, onaj u Grabriku u utrci je za izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj. Izbor organizira portal gradonačelnik.hr. U utrku za ovu prestižnu titulu uključilo se 56 vrtića iz 42 grada iz čitave Hrvatske.

Izbor se provodi na njihovoj Facebook stranici na kojoj su abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića.

Glasanje je otvoreno do ponedjeljka, 16. prosinca u podne, kada će biti prebrojani lajkovi i objavljeni pobjednici.

-Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati lajkove na objavu, odnosno čitavu galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivamo sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže, ističu organizatori ovog izbora.

-Ovim izborom želimo na jednom mjestu okupiti i građanima prezentirati najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane. Zato nas izuzetno veseli da smo već u prvom izboru probudili ovako veliki interes i pozitivne reakcije, te s velikim uzbuđenjem očekujemo samo glasovanje i izbor, kažu još na portalu gradonačelnik.hr.